* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ



ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ



Οι δίκες θα αρχίσουν στις 15 Γενάρη στο Εφετείο Μυτιλήνης στις 9.00 π.μ.

ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟΥΣ AΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Στις 15 Γενάρη 2015 αρχίζει στην Μυτιλήνη η δίκη των επαναστατών από την Τουρκία. Δικάζονται 9 επαναστάτες από την Τουρκία, μεταξύ των οποίων και ο Ερκάν ο οποίος είναι πολύ γνωστός στην ελληνική αριστερά και την κοινή γνώμη σαν εκπρόσωπος της Επιτροπής Αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους.

Ο ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

Στα τέλη Γενάρη συμπληρώνονται 18 μήνες. Αυτή η δίκη, με 17 κατηγορούμενους (οι 13 κρατούνται) οδηγείται σε τετελεσμένα αποτελέσματα. Ο φάκελος που περιλαμβάνει εκατοντάδες σελίδες, και που καμία δεν μπορούν να διαβάσουν και να καταλάβουν οι πολιτικοί κρατούμενοι, επανειλημμένα ζήτησαν να τους δοθεί ο φάκελος στα τουρκικά, αλλά όλα αυτά τα αιτήματά τους δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Οι δικηγόροι, επειδή βρίσκονται στην Αθήνα, ζήτησαν η δίκη να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, όμως το αίτημα και αυτών δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Οι πολιτικοί κρατούμενοι, επί πολλούς μήνες, αντιμετώπισαν πρόβλημα να ενημερωθούνε μέσα από τους φακέλους για τις κατηγορίες που τους επισυνάπτονται και ένα πολύ μικρό μέρος αυτών μπόρεσαν να το μεταφράσουν στα τουρκικά. Αυτό είναι πλήρης καταπάτηση του δικαιώματος υπεράσπισης.

e-mail: epitropi-allileggis@yandex.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου