* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

18.45 Επεισόδια Στην Πορεία Του Πολυτεχνείου

18.45 Απρόκληπτη Επίθεση των ΜΑΤ στο αντιεξουσιαστικό μπλοκ στο ξενοδοχείο Χίλτον, με δακρυγόνα και κρότου λάμψης, η πορεία διασπάστηκε στα 2. Είχαν προηγηθεί γύρω στις 30 προσαγωγές πριν την πορεία. Πάνω από 30.000 οι διαδηλωτές.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 





Από τα μπλοκ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

20.30 Μικροεπεισόδια στα εξάρχεια











3 Video από Παντιέρα
Video (i)

Video (ii)



Video (iii)

1 σχόλιο:

  1. Της Αλέκας Ζορμπαλά

    Να διευκρινίσουμε κάτι σε σχέση με την χθεσινή επίθεση των ΜΑΤ στην πορεία:
    Η χθεσινή πορεία, για μια ακόμα φορά, δέχθηκε την λυσσαλέα επίθεση των δυνάμεων καταστολής, που ξεκίνησε από το μπλοκ της ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ, συνεχίσθηκε στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στον ΣΥΡΙΖΑ.
    Σωρηδόν οι καταγγελίες για την «ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ» ή και «ΑΝΑΙΤΙΑ» επίθεση από τα ΜΑΤ!

    Και εδώ ανακύπτει το ερώτημα, που δεν είναι καθόλου ρητορικό:

    Δηλ. αν «υπήρχε λόγος», αν «υπήρξε πρόκληση», αν ήταν οι διαδηλωτές ή κάποιοι από τους διαδηλωτές λίγο πιο ζωηροί, τότε θα ήταν «νομιμοποιημένη», ή έστω σχετικά «νομιμοποιημένη» η επίθεση;

    Οι δυνάμεις καταστολής δεν χρειάζονται ούτε πρόκληση, ούτε αιτία για να δράσουν

    Οι μέχρι τώρα νεκροί και τραυματίες είναι η αντίκρουσή μας.

    Η φύση και ο προορισμός τους μέσα στο καπιταλιστικό κράτος είναι αυτός και μόνον αυτός:
    Να τσακίζουν την οποιαδήποτε αντίσταση, την οποιαδήποτε αντίδραση, την οποιαδήποτε διεκδίκηση, ενεργώντας μέσα σε ένα πλέγμα εξουσίας με συγκεκριμένο σχέδιο και σκοπό, καθορισμένο από την φυσική και πολιτική τους ηγεσία.

    Εκτός εάν στα πλαίσια της «επανασυμφιλίωσής» μας με τις δυνάμεις καταστολής, (άραγε πότε ήμασταν αγαπημένοι και χεράκι χεράκι;;;) γίνονται τα πρώτα βήματα, σε ένα εννοιολογικό-φραστικό επίπεδο.

    Και αυτό δεν αφορά μόνο στο Σύριζα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή