* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Προκήρυξη Της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗΣ ΦΡΑΞΙΑΣ Για Την Απεργία 27.11.2014

Αφεντικά,κυβέρνηση,κράτος,ΓΣΕΕ, τρόικα,Μπάτσοι,Φασίστες,ΜΜΕ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ;

Αφεντικά,κυβέρνηση,κράτος,ΓΣΕΕ, τρόικα,Μπάτσοι,Φασίστες,ΜΜΕ


Ο καπιταλιστικός ολοκληρωτισμός και το κράτος – έκτακτης ανάγκης οξύνουν την επίθεση στην εργατική τάξη και στην πλειοψηφία της κοινωνίας. Επίθεση και καταστολή απέναντι στην κοινωνία για να ξεπεράσει το σύστημα της μισθωτής σκλαβιάς την κρίση υπερσυσσώρευσης του κεφαλαίου και την υπερπαραγωγή. 


Στα πλαίσια αυτά κυβέρνηση – τρόικα ανοίγουν νέο γύρο περιστολής μισθών, κατάργηση συνδικαλιστικών δικαιωμάτων….και από κοντά η συμβιβασμένη ΓΣΕΕ κηρύσσει μια «ντουφεκιά – απεργία» χωρίς συνέχεια, σχέδιο και οργάνωση. Το εργατικό κίνημα βρίσκεται σε «λήθαργο» χρειάζεται ανασυγκρότηση, σχέδιο και διεκδικήσεις που θα έρθουν σε αντίθεση με τα σχέδια και τις επιδιώξεις του κεφαλαίου και του κράτους. Οι αποσπασματικοί αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας πρέπει να δημιουργήσουν ένα κοινό ΜΕΤΩΠΟ αγώνα.



Ενώ οι κοινοβουλευτικές αυταπάτες κυριαρχούν στην κοινωνία και σε πλατιά λαικά στρώματα, περιμένοντας τον ΣΥΡΙΖΑ να έρθει στην κυβέρνηση για να «σωθεί», αυτή η αναμονή έχει πάει πίσω το κίνημα αμφισβήτησης και ανατροπής της αστικής πολιτικής. Δεν χρειαζόμαστε διαχειριστές του καπιταλισμού αλλά ανατροπή του.

Έχουμε ανοικτούς λογαριασμός με την κυβέρνηση, τρόικα, κεφάλαιο τώρα είναι η ώρα να αντιδράσουμε και να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας.

Καθήκον της επαναστατικής αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου είναι να δημιουργήσει τους όρους και τις προυποθέσεις μέσα στις εργατικές και νεολαίστικες μάζες να κινητοποιήσει και να κτίσει ένα κίνημα αυτόνομο – ανεξάρτητο –ανατρεπτικό για να υπερασπίσουμε το ψωμί – δουλειά – ελευθερίες. Επίσης να ανιχνεύσει το εναλλακτικό όραμα για μια κοινωνία ισότητας – αλληλεγγύης –ελευθερίας, την κοινωνία του κομμουνισμού, την κοινωνία των εργατικών συμβουλίων.

Στην καπιταλιστική βαρβαρότητα που έχει να προσφέρει πλέον φτώχεια, ανεργία, δυστυχία, αυτοκτονίες…στην καπιταλιστική κρίση που οδηγεί στην κοινωνική καταστροφή…μόνος δρόμος είναι η σύγκρουση, ο συλλογικός αγώνας, η ανατροπή, η όξυνση της ταξικής πάλης…να προβάλουμε πάνω από όλα τα εργατικά συμφέροντα…τάξη εναντίον τάξης.

  • · ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 
  • · ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ – ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ
  • · ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΦΡΑΞΙΑ

Eleytheriakifraxia.blogspot.com / Νοέμβρης 2014 Απεργία 24/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου