* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Δυο χρόνια Αυτοδιαχειριζόμενη ΒΙΟΜΕ (Video)



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις και δράσεις για τα δυο χρόνια εργατικής αυτοδιαχείρισης στο εργοστάσιο της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής στη Θεσσαλονίκης.


Στις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν το σωματείο των εργαζομένων και η Επιτροπή αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης στη ΒΙΟΜΕ, πήραν μέρος εκατοντάδες εργαζόμενοι, αλληλέγγυοι /ες από πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και αγωνιστές από τα εργατικά και κοινωνικά κινήματα που συμβαδίζουν ή στέκονται δίπλα στο πρωτοπόρο και επίκαιρο εγχείρημα των εργατών της ΒΙΟΜΕ.

Οι εκδηλώσεις άνοιξαν την Παρασκευή 23 Φλεβάρη, με την βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου των συνεργατικών εκδόσεων «Εκδόσεις των Συναδέλφων» και «Ακυβέρνητες Πολιτείες», οι «Ανακτημένες Επιχειρήσεις της Αργεντινής» που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή στην ελεύθερη ΕΡΤ3. Συνεχίστηκαν το Σάββατο 24/2 με πορεία που ξεκίνησε από την Καμάρα και η οποία κατέληξε στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» όπου και πραγματοποιήθηκε μαζική συνέλευση στην οποία συμμετείχαν οι εργαζόμενοι από την ΕΡΤ3, την ΕΛΒΟ, τους σχολικούς φύλακες, τους αγωνιστές της Β.Χαλκιδικής, τα κοινωνικά ιατρεία, και τις αντιφασιστικές συλλογικότητες. Την Κυριακή εκδηλώσεις κορυφώθηκαν στο ανοιχτό εργοστάσιο με διάθεση προϊόντων από παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες, συναυλία με τους Θ.Παπακωνσταντίνου και το Δ.Ζερβουδάκη και γλέντι από λαϊκή ορχήστρα.



Πηγή : pandiera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου