* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Δύο Ισχυρές Εκρήξεις Στο Αεροδρόμιο Των Βρυξελλών

Δύο ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν διαδοχικά, με διαφορά δεκαπέντε λεπτών, γύρω στις 8 το πρωί της Τρίτης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Υπάρχουν αναφορές για επιβάτες που έτρεχαν προς τις εξόδους του αεροδρομίου καλυμμένοι με σκόνη και σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με το Russia Today και το CBS υπάρχουν 12 νεκροί και πολλοί τραυματίες -παρότι οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από το Βελγικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο στις 10 το πρωί επιβεβαίωνε τον θάνατο ενός ανθρώπου. Το αεροδρόμιο έχει εκκενωθεί, ενώ έχει σταματήσει και η σιδηροδρομική σύνδεση. Αυτήν τη στιγμή η περίμετρος του αεροδρομίου είναι αποκλεισμένη και δεν υπάρχει πρόσβαση. Οι πτήσεις έχουν ακυρωθεί και οι Αρχές ζητούν από τους Βέλγους να μην προσπαθήσουν να φτάσουν στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι εκρήξεις προκάλεσαν την κατάρρευση της οροφής στην αίθουσα αναχωρήσεων. Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο check-in της εταιρείας American Airlines.. 

Πηγή : tvxs  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου