* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

H Ομάδα Αυτομόρφωσης-Βιβλιοθήκης Ξεκινά Να Διαβάζει Antonio Gramsci, Δευτέρα 28 Μάρτη Στις 20:30.

Η ομάδα αυτομόρφωσης της Aυτοδιαχειριζόμενης Δανειστικής Βιβλιοθήκης ξεκινάει να διαβάζει το έργο του Antonio Gramsci “Για τον Μακιαβέλι, για την πολιτική και για το σύγχρονο κράτος”. Η μελέτη του συγκεκριμένου έργου γίνεται στο πλαίσιο του κύκλου συζητήσεων για το Κράτος, μετά τον “Ηγεμόνα” του Machiavelli, τη “Δεύτερη Πραγματεία περί Κυβερνήσεως” του John Locke, το “Κοινωνικό Συμβόλαιο ή Αρχές Πολιτικού Δικαίου” του J. J. Rousseau, την “Πολιτική Πραγματεία” του Baruch Spinoza, τον “Λεβιάθαν” του Thomas Hobbes, τα “Το Κράτος και ο Ιστορικός του Ρόλος” και “Αλληλοβοήθεια” του Pyotr Kropotkin και τα «Θεός και Kράτος» και «Kριτική της Yπάρχουσας Kοινωνίας» του Mikhail Bakunin, την “Έκκληση για Σοσιαλισμό” και το “Μήνυμα του Τιτανικού” του Gustav Landauer, τα «Η 18η Μπρυμαίρ του Λουδοβίκου Βοναπάρτη», «Ο Εμφύλιος Πόλεμος στη Γαλλία» και το «Για το Εβραϊκό ζήτημα» του Karl Marx και το «Κράτος & Επανάσταση» του Β.Ι. Λένιν.

Η ομάδα είναι ανοικτή, πέρα από τα μέλη της ΑΔΒ, αρκεί να δηλωθούν συμμετοχές στο πρώτο μάζεμα που θα γίνει τη Δευτέρα 28 Μάρτη στις 20.30 στο Αυτόνομο Στέκι. Στο πρώτο αυτό μάζεμα θα καθοριστεί και η μέρα και ώρα που θα συναντιόμαστε.

Ομάδα Αυτομόρφωσης,
Αυτοδιαχειριζόμενη Δανειστική Βιβλιοθήκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου