* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Ο.Ε.Ν. : ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!

Τρία χρόνια συμπληρώνονται από την δολοφονία του Παύλου, τη νύχτα της 18ης Σεπτέμβη στο Κερατσίνι, από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά.

Δεν ξεχνάμε τον Παύλο Φύσσα, τον Σαχζάτ Λουκμάν και όλα τα θύματα του φασιστικού μίσους! Δεν συγχωρούμε τους φασίστες δολοφόνους της Χρυσής Αυγής!

Η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα από τα αστικά δικαστήρια, αλλά οι φασίστες είναι καταδικασμένοι στις συνειδήσεις των εργαζομένων, των ανέργων, της νεολαίας.

Οι υμνητές του Χίτλερ και των στρατοπέδων εξόντωσης δεν παύουν να προκαλούν. Η βομβιστική επίθεση στην κατάληψη φιλοξενίας προσφύγων στη Νοταρά και η οργάνωση εγκαινίων φασιστο­γραφείων στην επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα συνοδεύουν επιθέσεις σε πρόσφυγες και αγωνιστές.

Ο Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ­ΑΝΕΛ υπόσχονται επιστροφή στην ανάπτυξη και πάταξη της διαπλοκής, αλλά στην πραγματικότητα επιβάλλουν νέα Μνημόνια, δηλαδή νέα μέτρα κοινωνικής καταστροφής ενάντια στα θύματα της κρίσης. Πριν δύο χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικούσε την κυβερνητική εξουσία με το περίφημο “Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης”, σήμερα σαν κυβέρνηση πλέον παρέταξε 5.000 αστυνομικούς ενάντια στους διαδηλωτές της φετινής ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη. Δυσφημούν την αριστερά και ανοίγουν το δρόμο όχι μόνο στη ΝΔ του Μητσοτάκη, αλλά και στους ίδιους τους φασιστές.

Η κρατική ΕΡΤ έχει χώρο για την αναμετάδοση της φασιστικής φιέστας στις Θερμοπύλες, γιατί «όλες οι ιδέες πρέπει να εκφράζονται».
Εμείς λέμε: Καμιά ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας!

Οι κυβερνώντες είναι πιστοί στην Ευρωπαϊκή Ένωση που αυτο­διαλύεται και στο καπιταλιστικό σύστημα που είναι βουτηγμένο στην χειρότερη κρίση στην Ιστορία του. Η αποσύνθεση γεννά τα χειρότερα τέρατα σαν τους Μιχαλολιάκους, Λεπέν, Φάρατζ για την υπεράσπιση των αφεντικών.

Εμείς είμαστε πιστοί στους εκμεταλλευμένους και τους καταπιεσμένους ανθρώπους στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο. Γιατί οι λαοί με επικεφαλής την εργατική τάξη και τον Κόκκινο Στρατό τσάκισαν μια φορά το φασισμό. Μπορούμε να το κάνουμε ξανά συντρίβοντας μαζί και το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα που γεννά το φασισμό.

Διαδηλώνουμε για τη μνήμη τους Παύλου Φύσσα! Διαδηλώνουμε ενάντια στους φασίστες! Τα σχολεία και οι σχολές, οι χώροι δουλειάς και οι γειτονιές πρέπει να γίνουν κέντρα οργάνωσης και δράσης για μια μαζική δυναμική αντιφασιστική διαδήλωση.

Διαδηλώνουμε γιατί λύση στα προβλήματα μας δεν είναι να εναντιωθούμε στους πιο εξαθλιωμένους από εμάς, αλλά στα αφεντικά και στις κυβερνήσεις τους που μας εξαθλιώνουν!

Χρειάζεται η κοινή δράση όλης της εργατικής τάξης, της νεολαίας και ολόκληρου του φτωχού λαού, η κοινή δράση ντόπιων και μεταναστών, για να τερματίσουμε τα Μνημόνια και την ανατροπή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Μόνη λύση είναι η κατάκτηση της εξουσίας από την εργατική τάξη για μια επαναστατική σοσιαλιστική διέξοδο από την κρίση και την βαρβαρότητα του καπιταλισμού.

Τιμή στα θύματα του φασισμού και του ναζισμού σημαίνει πάλη για την ελευθερία, για την παγκόσμια σοσιαλιστική επανάσταση.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ οδός Π.Φύσσα(πρώην Π.Τσαλδάρη) 18.00 Κερατσίνι

Συγκεντρώσεις σε άλλες πόλεις:
Πάτρα: ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΛ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 11.00

Βόλος: ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 19:00

Ηράκλειο: ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Λιοντάρια 11:30

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου