* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

1 Νοέμβρη Μαρούσι Πόλη Αντιφασιστική

Στις γειτονιές του Αμαρουσίου δίνεται καθημερινά ένας αντιφασιστικός αγώνας που κάνει ξεκάθαρο ότι οι φασιστικές πρακτικές θα αντιμετωπίζονται άμεσα και με εχθρικό τρόπο.

Την 1η Αυγούστου η συγκέντρωση των φασιστών της Χ.Α στο Ν. Ηράκλειο για το μνημόσυνο των δύο εκτελεσθέντων χρυσαυγιτών συγκρότησε μηχανοκίνητη πορεία προς το Μαρούσι. Οι χρυσαυγίτες επιχείρησαν επίθεση στην Κατάληψη Έπαυλης Κουβέλου η οποία απωθήθηκε επιτυχώς από τους αντιφασίστες/ριες που συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις τους.

Παράλληλα στα τοπικά media, δημοτικοί άρχοντες, (ο δήμαρχος Πατούλης με την στήριξη του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ Κικίλια), κατασταλτικοί μηχανισμοί και απλοί ρατσιστές κάτοικοι στοχοποιούν την κατάληψη για να απονοηματοδοτήσουν την αγωνιστική παρουσία της στην περιοχή.

Να αναμετρηθούμε με αυτούς που διαχέουν το ρατσιστικό μίσος, αυτούς που εδώ και χρόνια επιτίθονται και δολοφονούν όποιον αποκλίνει από την νοσηρή καθαρότητα τους. Να αναμετρηθούμε ακόμα και με το σύστημα που τους θρέφει, που ιδρύει στρατόπεδα κράτησης μεταναστών, που καταστέλλει τις απεργίες, που εισβάλλει σε αυτοοργανωμένους χώρους και καταλήψεις. Να αναμετρηθούμε με όσους εξουσιάζουν τις ζωές μας.


ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΝΟΕΜΒΡΗ – ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 17:30 ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΗΣΑΠ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΠΑΥΛΗΣ ΚΟΥΒΕΛΟΥ, ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου