* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Ταξική Προδοσία Η Θέση Της ΓΣΕΕ Για ΝΑΙ Στο Δημοψήφισμα. (Ανακοίνωση Της ΟΚΔΕ)

ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ
ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

Μετά απο 3 χρόνια που ήταν σχεδόν εξαφανισμένη η ΓΣΕΕ αποφασίζει να χτυπήσει. Όχι για κηρύξει έστω μια 24ωρη απεργία-τουφεκιά, ούτε καν για να βγάλει μία ανακοίνωση υπέρ των εργαζομένων που δήθεν εκπροσωπεί. Με μία κατάπτυστη ανακοίνωση της αφού αναγνωρίζει το δικαίωμα του λαού να αποφασίζει… καλεί στην προδοτική επιλογή της απόσυρσης του δημοψηφίσματος, πράγμα στο οποίο καλούν σύσσωμοι οι εκβιαστές της ΕΕ και του ΔΝΤ και η ντόπια 5η φάλαγγα των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και ΣΕΒ. Σαν να μην φτάνει αυτό για κάθε ενδεχόμενο καλούν στην υπερψήφιση του «ΝΑΙ» χαρακτηρίζοντας την παραμονή της χώρας στην ΕΕ και το Ευρώ αδιαπραγμάτευτη!

Η 1η Ιουλίου θα γραφτεί την ιστορία σαν μια από τις μαύρες σελίδες της ΓΣΕΕ που φτιάχτηκε με αγώνα και αίμα για να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων και όχι των εργοδοτών και των δανειστών. Το ίδιο μαύρη με το συγχαρητήριο γράμμα της διορισμένης ΓΣΕΕ προς τους συνταγματάρχες της χούντας το 1967. Την προδοτική πρόταση ψήφισαν οι ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ, δυνάμεις οι οποίες μαζί με το ΠΑΜΕ μπλόκαραν και την απόφαση για ΟΧΙ στην ΑΔΕΔΥ. Οι συνδικαλιστές των ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ ξεπέρασαν κάθε όριο προδοσίας αφού από τις «ίσες αποστάσεις» που για τα μάτια του κόσμου κρατούσαν μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών πέρασαν στην ολοκληρωτική στήριξη των εργοδοτών. Τεράστιες ευθύνες για αυτές τις αποφάσεις φέρει και το ΠΑΜΕ αφού η προδοτική επιλογή του άκυρου ενισχύει σημαντικά το ΝΑΙ. Η επιλογή τους πρέπει να καταδικαστεί από όλους τους εργαζομένους. Να μην μπορούν να σταθούν από εδώ και πέρα πουθενά μέχρι να παραιτηθούν αφού παραβιάζουν βάναυσα και το καταστατικό της ΓΣΕΕ. Τα σωματεία, οι ομοσπονδίες και τα εργατικά κέντρα που είναι ακόμα υπέρ των εργαζομένων να απαιτήσουν τις παραιτήσεις των δοσίλογων μελών της διοίκησης της ΓΣΕΕ. Άμεσα να συγκληθούν εκλογές για εκπροσώπους για νέο συνέδριο που θα πετάξει έξω από το εργατικό κίνημα αυτά τα σκουπίδια.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να φωνάξουμε δυνατά ότι αυτοί οι ξεπουλημένοι γραφειοκράτες δεν μας εκπροσωπούν! Δυνατά και μαζικά να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη, για να μην υπογραφεί καμιά συμφωνία με τους ληστές/τοκογλύφους της ΕΕ και του ΔΝΤ, για την στάση πληρωμών και τη διαγραφή του χρέους, για την έξοδο τώρα από Ευρώ και Ε.Ε.. Να κλείσουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες του ντόπιου και ξένου μαύρου μνημονιακού μπλοκ, στις «συνετές» φωνές, στους κήρυκες του καταστροφικού «άκυρου» αλλά και της υποχώρησης και του συμβιβασμού.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

1-7-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου