* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Video Από Την Παρέμβαση Καταγγελίας Στη ΓΣΕΕ

Κινητοποίηση στό κτήριο της ΓΣΕΕ πραγματοποίησαν το απόγευμα, δεκάδες συνδικαλιστές και αγωνιστές του εργατικού κινήματος, μέλη των εργατικών σχημάτων – κινήσεων – παρεμβάσεων.

Η πρωτοβουλία αυτή, αποτελεί μια απάντηση στην απαράδεκτη απόφαση της Διοίκησης της ΓΣΕΕ να ταχθεί με την πλευρά του «Ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακή, μαζί με τις οργανώσεις των καπιταλιστών, τους εργοδότες και το μαύρο μέτωπο ΕΕ – ΔΝΤ – κεφαλαίου.

Η πρασινογάλαζη διοίκηση της ΓΣΕΕ που είναι εξαφανισμένη εδώ και τόσους μήνες και βρίσκεται σταθερά με την πλευρά των συμφερόντων του κεφαλαίου και της ΕΕ βγήκε πριν το δημοψήφισμα να δηλώσει πως το βρίσκει διχαστικό!

Δεκάδες εργαζόμενοι φώναξαν στα κεντρικά γραφεία της ΓΣΕΕ: «Συνδικάτα ταξικά-όχι εργοδοτικά», «Όχι ταξικό, ανατρεπτικό, είναι η απάντηση σε κάθε αφεντικό», «ΣΕΒ και ΓΣΕΕ ψηφίζουνε το ΝΑΙ, Όχι οι εργάτες, ξεσηκωμός λαέ!»

Οι συγκεντρωμένοι απέκλεισαν το κτίριο και σήκωσαν πανό.

Δείτε στιγμιότυπα από την κινητοποίηση και δηλώσεις ταξικών συνδικαλιστών από την κινητοποίηση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΓΣΕΕ:


Πηγή : pandiera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου