* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Όλοι Στην Ομόνοια - Ανοιχτά Σύνορα


2 σχόλια:

  1. Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει το αντιρατσιστικό τετραήμερο από 18-21/3, ενόψει της παγκόσμιας ημέρας κατά του ρατσισμού και καλεί τους πολίτες της Αθήνας και όλα τα μέλη της να συμμετάσχουν στις παρακάτω κινητοποιήσεις, εκδηλώσεις και δράσεις:

    Την Παρασκευή 18/3, στην Κεντρική Εκδήλωση που θα γίνει στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, Πειραιώς 256, στις 7 μ.μ., και στη συναυλία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, στις 10 μμ

    Το Σάββατο 19/3, στην πλατεία Βικτωρίας στο Αντιρατσιστικό Συλλαλητήριο (2 μ.μ.) και στην πορεία που θα ξεκινήσει στις 3.30 μμ προς τη Βουλή και τα Γραφεία της Ε.Ε.

    Στη στήριξη των δράσεων που θα γίνουν στα σχολεία στις 21/3

    Γραφείο Τύπου της ΛΑΕ

    17/3/2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://antarsya.gr/node/3778

    Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στην Αθήνα στις 3μμ στην Ομόνοια στην κεντρική κινητοποίηση για τις 19 Μάρτη - Πανευρωπαϊκή Μέρα Δράσης ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή αλλά και σε άλλες 9 πόλεις σε όλη την Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Χανιά, Καλαμάτα, Πάτρα, Γιάννενα, Βόλος, Ξάνθη, Μυτιλήνη.
    Η συγκέντρωση της Ομόνοιας και η διαδήλωση στη Βουλή και τα γραφεία της ΕΕ εντάσεται στις διεθνής κιινητοποιήσεις σε πάνω από 13 χώρες της Ευρώπης αλλά και δεκάδες πόλεις στην Αυστραλία, τη Λατινική Αμερική και τις ΗΠΑ καθώς και σε αραβικές χώρες όπως ο Λίβανος.

    Θα γίνουν συνδέσεις και χαιρετισμοί από όλα τα μεγάλα διεθνή σημεία και live σύνδεση με την μεγάλη διαδήλωση του Λονδίνου.

    Όλοι αύριο Σάββατο 19 Μάρτη στην Ομόνοια 3μμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή