* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ANTAΡΣΥΑ : Καλοδεχούμενοι Οι Πρόσφυγες - Έξω Οι Ναζί Από Το Λιμάνι Του Πειραιά

Την Παρασκευή 8 Απρίλη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το πρωί έστηνε «πανηγύρι» στο Ζάπειο για το ξεπούλημα του Λιμανιού του Πειραιά στους κινέζους της COSCO ενώ ταυτόχρονα ψέκαζε με χημικά τους λιμενεργάτες στο Σύνταγμα που διαδήλωναν και το απόγευμα έδινε, μαζί με τον Δήμαρχο Μόραλη, πλήρη κάλυψη και διευκολύνσεις στα τάγματα εφόδου των νεοναζί της Χρυσής Αυγής για να πραγματοποιήσουν ρατσιστική σύναξη μίσους κατά των προσφύγων, με ομιλητές τους «υπόδικους και κατ’ οίκον περιορισμό» φύρερ Μιχαλολιάκο και, τον οργανωτή των ταγμάτων εφόδου που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα, Λαγό.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την επίθεση της κατά των προσφύγων, τις χυδαίες απελάσεις από τα νησιά και τον Έβρο, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και την εκστρατεία κατά των αλληλέγγυων που αντιστέκονται ανοίγει το δρόμο στην επάνοδο της φασιστικής απειλής. Στον Πειραιά την Παρασκευή, η κυβέρνηση επέτρεψε στους νεοναζί να εμφανιστούν ως οργανωμένο τάγμα εφόδου και τους διέθεσε χώρο στην Ηρώων Πολυτεχνείου για να στήσουν μια ρατσιστική φιέστα, ενώ η αστυνομία έδωσε πλήρη κάλυψη και απλόχερη στήριξη στην επίθεση των νεοναζί προς τους αντιφασίστες στην Πλατεία Κοραή, σε αγαστή συνεννόηση με τους Κασιδιάρη και Λαγό, και συνέλαβε αντιφασίστα ο οποίος ήταν τραυματισμένος και επέτρεψε την επίθεση χρυσαυγίτη με σιδηρολοστό σε τηλεοπτικό συνεργείο.

Η Χρυσή Αυγή αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι είναι το τσιράκι των εφοπλιστών και των κυβερνήσεων. Δεν θα τους αφήσουμε!

Η αντιφασιστική συγκέντρωση στη Πλατεία Κοραή που κάλεσαν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η ΠΕΝΕΝ, η ΚΕΕΡΦΑ και η ΟΡΜΑ, παρά την επίθεση που δέχτηκε από τα τάγματα εφόδου των ναζί μαζί με τα ΜΑΤ, ματαίωσε τη ρατσιστική σύναξη μίσους να κινηθεί προς το Λιμάνι για να προχωρήσει σε πογκρόμ κατά των προσφύγων.

Συνεχίζουμε με τη διαδήλωση της Κυριακής 10 Απρίλη ώστε να γίνει ο Πειραιάς, η πόλη του Παύλου Φύσσα, ένα λιμάνι αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κάτω από τον έλεγχο των εργατών, προς όφελος του απλού κόσμου και των προσφύγων και όχι των εφοπλιστών και της COSCO.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου