* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : O Πόλεμος Είναι Εδώ

Ο «ευρωπαϊκός πολιτισμός» έδωσε πάλι διαπιστευτήρια στην Ειδομένη, όπου με στρατιωτικού τύπου κινητοποίηση και πλαστικές σφαίρες κατά προσφύγων κάθε ηλικίας, ακόμα και μικρών παιδιών, η αστυνομία της πΓΔΜ χτύπησε σκληρά.

Είτε μέσα στα σύνορα, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, είτε έξω από αυτά, στους πραίτορες της Ε.Ε. που θα θυσιάσουν ακόμα και ανθρώπους για να δείξουν ζήλο, οι πρόσφυγες διώκονται. Πρώτα ήταν οι άθλιες στην συντριπτική πλειοψηφία των χώρων διαμονής που μετατρέπονται σε φυλακές, έπειτα οι συντονισμένες επιθέσεις ΜΑΤ-ακροδεξιών, τώρα οι πυροβολισμοί και τα χημικά. Υπεύθυνη και αυτουργός η Ε.Ε., η άθλια συμφωνία για το προσφυγικό με την Τουρκία, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που προσυπέγραψε και την εφαρμόζει.

Συμπαραστεκόμαστε στους πρόσφυγες, στηρίζουμε το δικαίωμά τους για ελεύθερη επιλογή προορισμού. Κάτω οι φράχτες στα σύνορα, να ακυρωθεί η συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας . Έξω το ΝΑΤΟ και η Frontex, αξιοπρεπής διαμονή, ασφαλής διέλευση για τους πρόσφυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου