* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Αντιφασιστική συγκέντρωση 27 Ιούνη, 8.30πμ, Εφετείο Αθηνών, Λ.Αλεξάνδρας & Λουκάρεως ενάντια στους δολοφόνους νεοναζί της Χρυσής Αυγής

Στις 27 Ιούνη συνεχίζεται στο Εφετείο Αθηνών η δίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Είναι ένα βήμα μπροστά, που κερδήθηκε μετά από τις επίμονες προσπάθειες της οικογένειας Φύσσα, της πολιτικής αγωγής και με τη στήριξη του αντιφασιστικού κινήματος .

Ειδικά αυτή την περίοδο που βλέπουμε σε όλη την Ευρώπη κάθε είδους φασιστικά μορφώματα να παίζουν το χαρτί του ρατσισμού και της ισλαμοφοβίας ενάντια στους πρόσφυγες, όταν πριν λίγες μέρες άτομο με σχέση με νεοναζί οργανώσεις δολοφόνησε τη βουλευτίνα του Εργατικού κόμματος στη Βρετανία, έχει τεράστια σημασία να τους φράξουμε κάθε δρόμο. Να μην τους αποδεχόμαστε σαν «νόμιμο πολιτικό κόμμα». Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις προσπάθειές τους να εμφανίσουν τα τάγματα εφόδου σαν δήθεν επιτροπές αγανακτισμένων κατοίκων κατά των προσφύγων και των αντιφασιστών, όπως έγινε στις 8 Απρίλη στον Πειραιά.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει την κινητοποίηση την πρώτη μέρα μεταφοράς της δίκης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο την Δευτέρα 27 Ιούνη Αθηνών στις 8.30πμ, Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως. Επίσης θα έχει παρουσία και στις επόμενες δικάσιμες (30 Ιούνη και 4,8,11,14,15,21 και 25 Ιούλη), μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου και στις συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών .

  • Να καταδικαστούν οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής
     
  • Να σταματήσει κάθε διευκόλυνση και οικονομική ενίσχυση στην εγκληματική ναζιστική οργάνωση από τη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου