* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Ανοιχτή Σύσκεψη Για Την Προετοιμασία Της Κινητοποίησης Υποστήριξης Της Αυτοδιαχειριζόμενης ΒΙΟΜΕ

Προς τα σωματεία, τις κινήσεις και τις συλλογικότητες των κοινωνικών και εργατικών αγώνων. Προς τις αλληλέγγυες και τους αλληλέγγυους.

Στις 30 Ιουνίου εκπνέει η εξάμηνη αναβολή των πλειστηριασμών που αφορούν το εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ. Αυτό σημαίνει ότι από τις 30 Ιουνίου και μετά ξαναμπαίνει μπροστά ο δικαστικός μηχανισμός που έχει στόχο την εκποίηση του οικοπέδου και του εργοστασίου, καθώς και την εκδίωξη των εργαζομένων σε αυτό.
Οι εργαζόμενοι στη ΒΙΟΜΕ., οι Ρομπέν του ξύλου, μαζί με τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, κατεβαίνουν ενωμένοι στην Αθήνα, από τις 30/6 και για όσο χρειαστεί στο Υπουργείο Εργασίας, για τη διεκδίκηση άμεσης λύσης για τα αυτοδιαχειριζόμενα εργοστάσια.

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης (Αθήνας) στη ΒΙΟΜΕ καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη για την προετοιμασία αυτής της κινητοποίησης και την πλαισίωσή της από τις μαχόμενες δυνάμεις και τους αγωνιστές του κοινωνικού και εργατικού κινήματος, την Τρίτη 14 Ιούνη, 19:30, στο στέκι της Λαϊκής Συνέλευσης Εξαρχείων, Θεμιστοκλέους και Βαλτετσίου (πλατεία Εξαρχείων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου