* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Αντιπολεμική - Aντιιμπεριαλιστική Διαδήλωση Αλληλεγγύη Στους Οικονομικούς Και Πολιτικούς Πρόσφυγες: Ανοίξτε Τους Φράχτες – Διώξτε Το ΝΑΤΟ

Refugees welcome!

Ανοίξτε τους φράχτες – Διώξτε το ΝΑΤΟ
 
Η εκτυλισσόμενη προσφυγική τραγωδία δεν αποτελεί φυσική καταστροφή, αλλά προμελετημένο πολιτικό έγκλημα. Είναι αδιανόητο να βλέπουμε πρόσφυγες να περπατάνε στους ευρωπαϊκούς αυτοκινητόδρομους μόνοι και αβοήθητοι. Είναι εξοργιστικό ότι οι πνιγμοί στο Αιγαίο είναι πλέον είδηση που περνάει στα «ψιλά» των δελτίων.

Για το συντελούμενο έγκλημα ένοχοι είναι όσοι ωθούν ή αφήνουν ολόκληρες χώρες να βουλιάζουν στον πόλεμο, όσοι υψώνουν φράχτες που εμποδίζουν τη διέλευση των προσφύγων, όσοι βάζουν τα πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ να απωθούν τις βάρκες της απελπισίας, όσοι δεν παίρνουν στοιχειώδη μέτρα για τη φιλοξενία των ξεριζωμένων.

Τα σύνορα πρέπει να ανοίξουν τώρα για τους πρόσφυγες! Οι φράχτες, με πρώτον αυτόν του Έβρου, πρέπει να πέσουν. Το ΝΑΤΟ και η Frontex πρέπει να φύγουν από το Αιγαίο. Και πρέπει επιτέλους οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, με πρώτη την ελληνική, να κάνουν αυτό που επιτάσσεις η ανθρωπιά, και είναι απολύτως εφικτό, για τη φιλοξενία των προσφύγων: ανοιχτά κέντρα διαμονής με αξιοπρεπείς συνθήκες.

Αυτές τις ώρες όχι μόνο η σιωπή, αλλά και η απραξία είναι συνενοχή. Είναι ώρα να διαδηλώσουμε ενάντια στην Ευρώπη-φρούριο, είναι ώρα να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια σε αυτούς που την έχουν ανάγκη πιο πολύ από ποτέ. Refugees welcome!

Καλούμε στην αντιπολεμική – αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση αλληλεγγύη στους οικονομικούς και πολιτικούς πρόσφυγες, την Τέταρτη 2 Μάρτιου στις 6μ.μ. στα Προπύλαια Πανεπιστημίου.


Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου