* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση Για Το Περας Των Τριών Χρόνων Της ΒΙΟ.ΜΕ.

Το σωματείο εργαζομένων της ΒΙΟ.ΜΕ. θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αλληλέγγυους , τους φίλους και τους καλλιτέχνες που προσφέρθηκαν εντελώς δωρεάν να βρεθούν στα τρίτα γενέθλια της λειτουργίας της Σ.Ε. ΒΙΟ.ΜΕ. κάτω από εργατικό και κοινωνικό έλεγχο.

Οργανώθηκε μια πολύ όμορφη γιορτή όπου πέρασαν πολλές εκατοντάδες κόσμου για να ευχηθούν και να στηρίξουν τις προσπάθειες των εργαζομένων της ΒΙΟ.ΜΕ. Ψωνίσαμε από το παζαράκι, φάγαμε σουβλάκια , χορέψαμε και ήπιαμε αρκετά . Αλλά μένει η απορία πως κατάφεραν ( για κάποιους τέσσερις και για κάποιους όλους οκτώ άνθρωποι) να ταΐσουν τόσο κόσμο να οργανώσουν τέτοιες εκδηλώσεις ,να διαμορφώσουν τους χώρους για να υποδεχτούν τον κόσμο , ενώ τους έκοβαν το νερό παράλληλα οι «συνάδελφοι» . μάλλον είναι οι δαίμονες του Σολομώντα που έκτισαν τον ναό του; Ή κατά πάσα πιθανότητα οι ( για κάποιους 8 και για όλους 4) μάλλον ήταν δυό ήταν τρις ήταν 1013 όπως λέει και το άσμα .


Και την προηγούμενη μέρα στην συνέλευση πήραμε κάποιες αποφάσεις για τους στόχους που πρέπει να βάλουμε για το μέλλον της Σ.Ε. ΒΙΟ.ΜΕ. και να το βάλουμε πλατύτερα σε όλους εσάς που μας στηρίζετε όλο αυτό το διάστημα και να δούμε το ποσό σύμφωνη είναι η κοινωνία που στηρίζει τον αγώνα .

Μπήκε στην συνέλευση και συζητήθηκε να βάλουμε οικονομικούς στόχους με σκοπό να αγοράσουμε ένα φορτηγό για να μεταφέρουμε τα προϊόντα μας άμεσα στα παζάρια που συμμετέχουμε και ακόμα να μεταφέρονται στο εργοστάσιο οι εργαζόμενοι που συμμετέχουμε στην παράγωγη. Και ακόμα μέρος τον εσόδων να πάνε για την στήριξη της προηγούμενης παραγωγής των δομικών υλικών . Μετά από συζήτηση και στην συνέλευση των εργαζομένων μπήκε ως πρόταση ο τριπλασιασμός του περσινού τζίρου για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη τους παραπάνω στόχους .

Ακόμα μπήκε στόχος για το εξάμηνο που μπορέσαμε να κερδίσουμε σαν καθυστέρηση από τους πλειστηριασμούς , να κορυφώσουμε τον αγώνα με διάφορες μεθόδους για να πλατειάσει ποιο πολύ στην κοινωνία και να γίνει γνώστη η λειτουργία του εργοστάσιου .Την μεγαλύτερη πίεση προς την πολιτική εξουσία για την νομιμοποίηση του εγχειρήματος . και την μετάδοση του αγώνα σε άλλους χώρους εργασίας που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της πτώχευσης . ( και γιατί όχι ένα νέο καραβάνι)

Και συζητείτε ακόμα εκτός από το νέο εγχείρημα που λειτουργεί στον χώρο του εργοστάσιου «το εργατικό ιατρείο» να μπουν και αλλά εγχειρήματα με σκοπό την ενδυνάμωση της υπεράσπισης του χώρου.

Σε αυτούς τους στόχους που μπήκαν από την συνέλευση θέλουμε την γνώμη της ενεργής κοινωνίας και φυσικά την στήριξη για να μπορούμε να κάνουμε πράξη την εκκίνηση του γραναζιού της αυτοδιαχείρισης .

Αγωνιστικά οι εργαζόμενοι στην ΒΙΟ.ΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου