* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΔΙΚΤΥΟ : Στη Χίο Φτιάχνουν Το Νέο Άγιο Παντελεήμονα

Μετά και τα χτεσινά γεγονότα, δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία ότι στη Χίο οι χρυσαυγίτες φτιάχνουν τον νέο Άγιο Παντελεήμονα. Αρωγοί στην προσπάθεια τους η εγκληματική ανοχή κυβέρνησης αστυνομίας, οι υστερικές κραυγές των τοπικών αρχών και η συστηματική διαστρέβλωση της αλήθειας από τα ΜΜΕ.

Χτες βράδυ από τύχη μόνο δεν θρηνήσαμε θύματα από τη δολοφονική επίθεση με μολότοφ στις σκηνές που κοιμούνται οι πρόσφυγες –για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα. Την ίδια στιγμή άνθρωποι της αλληλεγγύης και της αντίστασης στην κατρακύλα του ρατσισμού και του μίσους έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν. Δυο απο αυτούς και συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Παναγιωτάκης και η Τζένη Καλιπόζη, μέλη των ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΧΙΟΥ, ξυλοκοπήθηκαν από τους ναζί μπροστά στα μάτια των απαθών αστυνομικών δυνάμεων και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Με δεδομένη την αποθράσυνση των χρυσαυγιτών, είναι προφανής η ανάγκη της κινητοποίησης του αντιφασιστικού κινήματος να ορθώσει τείχος στους ναζί. Οι πρόσφυγες και οι σύντροφοί μας στη Χίο δεν είναι μόνοι!

Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου