* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Απεργία Εργατών Γης Στην Σκάλα Λακωνίας Για Αξιοπρέπεια

Με απεργία στα χωράφια και τα συσκευαστήρια απάντησαν οκτακόσιοι περίπου Πακιστανοί εργάτες γης στις ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα της Αστυνομίας στη Σκάλα Λακωνίας.

Μπαίνουν στα σπίτια των εργατών κάθε Παρασκευή (μέρα πληρωμής!) χαράματα σπάζοντας λουκέτα και πόρτες. Ο Αζχαρ Ικμπάλ, ο Μοχάμεντ Αβζελ και ο Μοχάμεντ Κασίφ καταγγέλλουν ότι σε αυτές τις επιχειρήσεις χτυπήθηκαν από τους αστυνομικούς με κλωτσιές, γροθιές και γκλόμπ. Ο Μοχάμεντ Κασίφ έχει σπασμένο πόδι και είναι κρατούμενος στους Μολάους.


Είναι καθαρό ότι στα χωράφια υπάρχει ανάγκη για εργάτες και η τρομοκρατία της Αστυνομίας αποσκοπεί στο να γίνουν ακόμη χειρότεροι οι όροι εργασίας των εργατών.

Οι απεργοί ζητάνε αξιοπρεπή αντιμετώπιση από την Αστυνομία και χαρτιά για να δουλεύουν με πλήρη δικαιώματα.

Το Σεπτέμβρη του 2010 μετά από μαζική απεργία και μεγάλη διαδήλωση στη Σκάλα Λακωνίας είχε σταματήσει μια ανάλογη επιχείρηση σκούπα όπου οι αρχές σε συνεργασία με το Δήμο είχαν πετάξει έξω από τα σπίτια τους αυθαίρετα εκατοντάδες μετανάστες.

Είναι πρόκληση τις μέρες που δικάζονται οι μπράβοι και ο Βαγγελάτος για τις δολοφονικές επιθέσεις στα φραουλοχώραφα της Ν.Μανωλάδας η κυβέρνηση να τους κάνει πλάτες με ένταση των ρατσιστικών επιχειρήσεων διώξεων στον αγροτικό χώρο.

Η μόνη λύση για ανθρώπινη και αξιοπρεπή δουλειά και όχι να βγάζουν μαύρο χρώμα από τον ιδρώτα και το αίμα των εργατών Γής οι μεγαλοπαραγωγοί είναι η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ τώρα των μεταναστών στην Σκάλα Λακωνίας, στην Μανωλάδα και όπου δουλεύουν σα σκλάβοι μετανάστες εργάτες γης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου