* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Κάλεσμα Στη Διαδήλωση Στις Σκουριές, Την Κυριακή 23/10

“Συνεχίζουμε μέχρι να φύγουν”

Αυτό είναι το κεντρικό σύνθημα της διαδήλωσης που οργανώνουν οι επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης στις Σκουριές στις 23 Οκτωβρίου, σηματοδοτώντας την αντεπίθεση του κινήματος ενάντια στην εξόρυξη χρυσού. Ο αγώνας για την γη και την ελευθερία είναι κοινός και αφορά το περιβάλλον, τα δάση, το νερό, την δημόσια και λαϊκή περιουσία. Ο ανυποχώρητος αγώνας των κατοίκων της Χαλκιδικής ενάντια στην καταστροφή του τόπου τους στέκεται ως παράδειγμα για κάθε αγώνα ενάντια σε αρπαχτικά που θέλουν να λεηλατήσουν την γη, τα σπίτια, τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα.

Το κίνημα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού μετρά ήδη 450 διωκόμενους, ωστόσο συνεχίζει και ανασυντάσσεται. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει καθώς οι κάτοικοι της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης που αγωνίζονται δεν έχουν άλλο δρόμο πέρα από τη συνέχιση του αγώνα, μέχρι να φύγουν αυτοί που καταστρέφουν τον τόπο τους.

Ο αγώνας ενάντια στους πλειστηριασμούς της λαϊκής κατοικίας που τώρα αναπτύσσεται παίρνει δύναμη από αυτούς τους αγωνιστές και θα βαδίσει στον ίδιο δρόμο μαζί τους, όχι μόνο στις 23 Οκτώβρη αλλά καθημερινά:

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!

Διαδήλωση 23/10 στις Σκουριές

Αναχώρηση λεωφορείου από Θεσσαλονίκη: 9π.μ. άγαλμα Βενιζέλου

Λαϊκή Συνέλευση Δυτικών Συνοικιών Θεσ/νίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου