* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ν.Σμύρνης-Π.Φαλήρου : Καταγγελία Για Τη Δολοφονική Επίθεση Φασιστών Στον Αγ. Δημήτριο

Καταγγέλλουμε την τη θρασύδειλη επίθεση φασιστών τραμπούκων εναντίον του συντρόφου Μ. Β. μέλους της τοπικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νέας Σμύρνης-Π. Φαλήρου.

Το βράδυ της Πέμπτης 20/10/16, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου (στα σύνορα με τη Δάφνη), και ενώ ο σύντροφος επέστρεφε μόνος στο σπίτι του μετά την αντιπολεμική-αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση, 4 άτομα φορώντας καπέλα με τα διακριτικά «ΧΑ» του επιτέθηκαν τελείως απρόκλητα. Αφού πρώτα τον έβρισαν με χυδαίους χαρακτηρισμούς, τον χτύπησαν και τον έσπρωξαν πάνω σε βιτρίνα καταστήματος με αποτέλεσμα να υποστεί τραυματισμούς στο πόδι και το χέρι του.

Ο κόσμος της γειτονιάς έσπευσε να βοηθήσει και αυτοί τράπηκαν σε φυγή.


Οι φασίστες, με την προσφιλή θρασύδειλη τακτική τους, οργανωμένοι σε ομάδες, χρησιμοποιώντας τη βία με την τακτική του «τέσσερις εναντίον ενός», νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν τους αγωνιστές του κινήματος.


Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. 


Καλούμε τις εργατικές συλλογικότητες, τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τον κόσμο της γειτονιάς να καταδικάσει τέτοιου είδους περιστατικά.

Η απάντηση μας θα δοθεί στο δρόμο του μαζικού, ανυποχώρητου και αντιφασιστικού αγώνα.

Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας!


 Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νέας Σμύρνης-Π. Φαλήρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου