* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΕΣΕ Δολοφονία Απεργού Εργάτη

Η εργοδοσία της εταιρείας logistics GLS/SEAM δολοφόνησε τα ξημερώματα της Πέμπτης 15/09/2016, στην Πιατσέντσα της Ιταλίας, τον Αιγύπτιο εργάτη Abd Elsalam Ahmed Eldanf που συμμετείχε στην απεργιακή περιφρούρηση. Ο Abd Elsalam ήταν πατέρας πέντε παιδιών. Ήταν μέλος της USB (Συνδικαλιστική Ένωση της Βάσης – Ιταλίας).

Αδίστακτη η εργοδοσία, με τη στήριξη της Ιταλικής κυβέρνησης παραβίασε τα εργασιακά δικαιώματα… μέχρι θανάτου. Δεν δίστασε να δώσει εντολή σε έναν από τους οδηγούς να κινηθεί απειλητικά με το φορτηγό προς απεργούς εργάτες, προσπαθώντας να σπάσει την απεργιακή περιφρούρηση. Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπηθεί και να δολοφονηθεί ο αγωνιζόμενος εργάτης. Η αστυνομία παρούσα παρακολουθούσε απαθής τη δολοφονική επίθεση.

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε τη δολοφονική πράξη της εργοδοσίας της εταιρίας GLS. Καταγγέλλουμε τις δολοφονικές επιθέσεις κάθε εργοδοσίας ενάντια σε αγωνιζόμενους προλεταρίους.

Είμαστε ενάντια στους φονιάδες εργοδότες, τις κυβερνήσεις, τα κράτη και τις δυνάμεις καταστολής τους, που στηρίζουν και υπηρετούν το αιματοβαμμένο κέρδος του κεφαλαίου.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον ταξικό αγώνα των εργαζόμενων της εταιρείας GLS/SEAM και στο εργατικό συνδικάτο USB.

Συμμετέχουμε και στηρίζουμε κάθε ταξικό και κοινωνικό αγώνα των καταπιεσμένων προλετάριων.

Να τιμωρηθούν οι φονιάδες εργοδότες.

Αντεπίθεση με ταξικούς και κοινωνικούς αγώνες, ενάντια στα καθάρματα του κεφαλαίου και τους υπηρέτες τους.

Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση

28/9/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου