* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Κάλεσμα Της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Στην Κινητοποίηση Στις 23 Αυγούστου Στις Σκουριές

Όλοι και όλες στο βουνό. Στον Κάκαβο. Στις Σκουριές.

Ο λαός της Χαλκιδικής παρακολουθεί την καταστροφή του τόπου του εδώ και σχεδόν μία δεκαετία. Η Eldorado συνεχίζει, ανενόχλητη, να ρημάζει τη γη και να εξαφανίζει ολόκληρα δάση. Οι κρατικοί μηχανισμοί καταστολής συνεχίζουν σαν να μην έφυγε ο Δένδιας ποτέ. Ξύλο, δακρυγόνα, συλλήψεις, απειλές και συνεργασία με τον Μπόμπολα ενάντια στους αγωνιστές του κινήματος, είναι οι επιλογές της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του υπουργού ΠΡΟΠΟ Πανούση.

Η μάχη που δίνεται δεν είναι ανεξάρτητη από τα βάρη που έχει φορτωθεί ο ελληνικός λαός. Τα παλιά και νέα μνημόνια, σε συνδυασμό με την εξόρυξη στις Σκουριές, συνθέτουν ένα αβέβαιο μέλλον για τους κατοίκους της Χαλκιδικής. Ένα μέλλον γεμάτο μόλυνση, ανεργία, ανασφάλεια. Ο αγώνας ενάντια στην εξόρυξη είναι αγώνας για ένα καλύτερο αύριο, είναι αγώνας για την αξιοπρέπειά μας.

Αυτές τις ώρες πρέπει όλοι μας να διαλέξουμε πλευρά. Ο αγώνας της Χαλκιδικής είναι αγώνας όλων μας και πρέπει να συνεχίσει δυνατός, μαχητικός και αδέσμευτος. Οι αγωνιστές του κινήματος, κατηγορούμενοι και μη, δεν μπορούν να εκβιαστούν στο όνομα είτε ψεύτικων απειλών είτε ψεύτικης ελπίδας.

Καλούμε όλους να στηρίξουν μαζικά το κίνημα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού και να είναι στην πορεία της 23ης Αυγούστου στον τόπο της καταστροφής. Εκεί που Πανούσης και Μπόμπολας έχουν στήσει συμμαχία ενάντια στον αγωνιζόμενο λαό της Χαλκιδικής. Στο βουνό, στον Κάκαβο, στις Σκουριές.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου