* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΟΛΟΙ - ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ, ΑΘΗΝΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ, 10:30ΜΜ

Για να αντισταθούμε στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και να απαιτήσουμε την απόσυρση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου. Για να μη χρειαστεί να δουλεύουμε μέχρι τα βαθιά μας γεράματα για συντάξεις φιλοδωρήματα. Γιατί η κοινωνική ασφάλιση είναι συλλογικό δικαίωμα και όχι ατομική υπόθεση.

Για να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα αγώνα ενάντια στα μνημόνια, τη φτώχεια και την ανεργία.

Για να διεκδικήσουμε μόνιμη και σταθερή δουλειά, αξιοπρεπείς μισθούς, ασφάλιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους, εργαζόμενους και ανέργους, ντόπιους και μετανάστες.

Για να πάρουμε πίσω τα εργασιακά μας δικαιώματα και τον κοινωνικό πλούτο που μας κλέβουν.

Για να μη γίνει η χώρα ένα πελώριο στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών. Για να πάψει να είναι το Αιγαίο νεκροταφείο ψυχών.

Γιατί θέλουμε έναν κόσμο με πραγματική και ουσιαστική δημοκρατία, έναν κόσμο χωρίς λογοκρισία, καταστολή και περιστολή διακαιωμάτων.

Επειδή είμαστε ενάντια στη κυβέρνηση της «καθόλου Αριστεράς».

Γιατί τελικά το δίκιο θα κριθεί στο δρόμο.

ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου