* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Bασανιστήρια Σε Βάρος Της Στέλλας Αντωνίου

από Κ*ΒΟΞ

Μετά από επικοινωνία με την συντρόφισσα Στέλλα Αντωνίου έχουμε την εξής ενημέρωση : 5 μπάτσοι της αντιτρομοκρατικής έχουν προσπαθήσει 2 φορές να της πάρουν DNA. Αρχικά, πνίγοντάς την και κλείνοντας την μύτη της ώστε να ανοίξει το στόμα και με μπατονέτα να της αποσπάσουν φαρυγγικό επίχρησμα(DNA). Στην συνέχεια βίαια τραβώντας την από τα μαλλιά αποκολλούνται τρίχες από το κεφάλι της ενώ συγχρόνως την ρίχνουνε από την καρέκλα που κάθεται,στο έδαφος. Λόγω του πνιγμού και της εν γένει βίαιης συμπεριφοράς έχουν σπάσει τα αγγεία κάτω από το μάτι της με αποτέλεσμα την αιμορραγία. Τα συγκεκριμένα βασανιστήρια είναι άκρως επικίνδυνα για κάθε άνθρωπο, πόσω μάλλον για την Στέλλα λόγω των προβλημάτων υγείας που έχει στο μάτι. Γιατρός επικοινώνησε με τον διοικητή του Α.Τ. Δημητσάνας Παπαζαφειρόπουλο ο οποίος της είπε ότι <<η Στέλλα είναι μπροστά του και φαίνεται μια χαρά>>.

Για ότι συμβεί στην Στέλλα Αντωνίου υπεύθυνοι θα είναι ο διοικητής του Α.Τ. Δημητσάνας Παπαζαφειρόπουλος και η αντιτρομοκρατική.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΣΤΕΛΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΣΤΙΣ 9:00.

Πηγήindymedia

3 σχόλια:

  1. από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ...

    Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε η γιατρός της Στέλλας Αντωνίου, Λίνα Βεργοπούλου, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Δημητσάνας έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή της κρατούμενης -για παραβίαση των περιοριστικών όρων που της είχαν επιβληθεί μετά την αποφυλάκισή της τον Ιούνιο του 2012. Όπως καταγγέλθηκε στον ραδιοσταθμό 105,5 Στο Κόκκινο, οι αρχές του Α.Τ Δημητσάνας έχουν προσπαθήσει τουλάχιστον δύο φορές να αποσπάσουν με βίαιο τρόπο, με τη μέθοδο του πνιγμού, γενετικό υλικό από την κατηγορούμενη, καθώς η ίδια αρνείται να συνεργαστεί.

    Η γιατρός καταγγέλλει το γεγονός, τονίζοντας ότι πέρα από τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης, η κ. Αντωνίου πάσχει από ασθένεια που απαγορεύονται οι απότομες κινήσεις της κεφαλής, καθώς βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπάτσοι βασανίζουν την Στέλλα Αντωνίου. Τι καταγγέλει ο πατέρας της.

    Κι ενώ σήμερα το πρωί έξω από τα δικαστήρια στην Τρίπολη οργανώνεται συγκέντρωση αλληλεγγύης στην κρατούμενη Στέλλα Αντωνίου, ο πατέρας της Μιχάλης με καταγγελίες στην εφημερίδα των Συντακτών επιβεβαιώνει τα όσα ανατριχιαστικά είδαν χτες το φως της δημοσιότητας για την κτηνώδη συμπεριφορά των μπάτσων με θύμα την κόρη του.

    Σύμφωνα με την καταγγελία του, η κόρη του έπεσε θύμα βασανισμού και απόπειρας πνιγμού από εφτά «παλληκάρια» της «αντιτρομοκρατικής», μετά την άρνησή της να δώσει δείγμα DNA.

    Να υπενθυμίσουμε ότι χτες η γιατρός της Στέλλας Αντωνίου, Λίνα Βεργοπούλου, είχε κάνει σχετική καταγγελία τονίζοντας επίσης ότι πέρα από τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης, η Σ. Αντωνίου πάσχει από ασθένεια που απαγορεύονται οι απότομες κινήσεις της κεφαλής, καθώς βάζει σε κίνδυνο την ζωή της.

    Όταν οι μπάτσοι «την κρατούσαν για να της πάρουν τούφα από τα μαλλιά, ενώ της έκλεισαν τη μύτη και της πίεσαν τον λαιμό για να ανοίξει το στόμα της και να της πάρουν δείγμα», όπως καταγγέλλει ο πατέρας της κρατούμενης – για το «σοβαρό έγκλημα» της παραβίασης των περιοριστικών όρων που της είχαν επιβληθεί μετά την αποφυλάκισή της τον Ιούνιο του 2012- έχουμε έναν απάνθρωπο βασανισμό που βάζει σε άμεσο κίνδυνο την ζωής της Στέλλας Αντωνίου.
    Εχουμε ένα γεγονός που μας γυρίζει πίσω στα μαύρα χρόνια της πρόσφατης ιστορίας μας.

    Πηγή : Βαθύ Κόκκινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .....τελικά ΕΛΕΥΘΕΡΗ αφέθηκε η Στέλλα Αντωνίου.....

    ....πήρε αναβολή για 6 Νοεμβρίου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή