* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Σαββάτο 12 Σεπτέμβρη ώρα 19:00 το Φεστιβάλ Νέων Λαϊκής Ενότητας

Στη συγκυρία που διανύουμε, των μνημονίων, της λιτότητας και τελικά της εξαθλίωσης για μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, θέλουν να κάνουν τη γενιά μας μια «χαμένη γενιά» που θα ζήσει χειρότερα από΄ τις προηγούμενες. Είμαστε μια γένια, που βλέπει μέρα με τη μέρα τα όνειρά της να διαψεύδονται. Μας ετοιμάζουν ένα μέλλον με 60% ανεργία, χωρίς εργασιακά δικαιώματα και με μισθούς πείνας, όπου όποιος δουλεύει πρέπει να λέει κι ευχαριστώ την ίδια στιγμή που μεγάλο κομμάτι της νεολαίας αναγκάζεται να εγκαταλείψει τον τόπο του. 
Πρόκειται για ένα μέλλον που δεν επιλέξαμε, αλλά μας επέβαλλαν οι νεοφιλελεύθερες ευρωπαϊκές πολιτικές που με μοχλό το χρέος και το ευρώ μας βάζουν σ΄ ένα φαύλο κύκλο μνημονίων που οδηγεί σε διάλυση του παραγωγικού ιστού της χώρας και της δημόσιας παιδείας, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας τελικά σε υποβάθμιση των ζωών μας.

Η λύση όμως σε όλα αυτά δεν είναι ατομική, αλλά βρίσκεται στα χέρια όλων μας!

Εμείς, η νεολαία, που συντριπτικά με το ΟΧΙ μας στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη αντιταχθήκαμε σ’ αυτές τις πολιτικές πρέπει να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε συλλογικά όσα μας ανήκουν. Απέναντι σε παλιά και νέα μνημόνια να υπερασπιστούμε το ΟΧΙ μέχρι το τέλος. Για τη νεολαία και τον κόσμο της εργασίας υπάρχει άλλος δρόμος, χωρίς ανεργία, επισφάλεια, μνημόνια και χρέος. Ως Νέοι/ες της Λαϊκής Ενότητας παλεύουμε για να οικοδομήσουμε αυτόν τον άλλο δρόμο με πρόγραμμα, αγώνα κι ενεργό συμμετοχή.

Ενώνουμε τις φωνές μας, το Σάββατο 12/9 στο Φεστιβάλ Νέων Λαϊκής Ενότητας στην πλατεία Αγ. Ασωμάτων στο Θησείο!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ:

19:00 Εκδήλωση – συζήτηση: «Ρήξη και όχι υποταγή: Τα μνημόνια δεν είναι μονόδρομος για τη γενιά μας» με ομιλητές:

-Ζωή Κωνσταντοπούλου

-Πέτρος Παπακωνσταντίνου

Θα παρέμβουν νεολαίοι υποψήφιοι βουλευτές

Θα ακολουθήσει ρεμπέτικο γλέντι

*Στο χώρο θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο

Επίσης, στο χώρο, θα γίνεται συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.

ΝΕΟΙ ΝΕΕΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Γραφείο Τύπου Λαϊκής Ενότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου