* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Σποτάκι Για Την Εκλογική Συνεργασία ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ

Η Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία tiiinewzfilms ετοίμασε σποτάκι για την εκλογική συνεργασία ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ-ανένταχτοι-ες αγωνιστές-τριες

Για τρίτη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση η Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία tiiinewzfilms που συγκροτείται από μη επαγγελματίες κινηματογραφιστές έφτιαξαν σποτάκι για το πολιτικό μήνυμα της εκλογικής συνεργασίας ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΕΚ, ανένταχτοι-ες αγωνιστές-στριες της Αριστεράς, που κυκλοφορεί διαδικτυακά εδώ.

To σποτάκι εκτυλίσσεται σε ένα υπόγειο, όπου βρίσκονται φυλακισμένες τρεις ταλαιπωρημένες κοπέλες ξαπλωμένες σε ράντσα. Ο νταβατζής/φύλακας τους πετάει ένα πιάτο φαΐ, καθώς βιάζεται να σηκώσει το κινητό του να μιλήσει για τα κέρδη του. Το στόρυ βάζει το ερώτημα αν οι κοπέλες θα τολμήσουν να αποδράσουν από τη φυλακή τους, αν θα καταφέρουν να υψώσουν το ανάστημά τους στον εκμεταλλευτή τους. Το μήνυμα είναι σαφές: «Διαλέγουμε το δρόμο της ανατροπής. Στις 20 Σεπτέμβρη λέμε ξεκάθαρα έξω από τη φυλακή ΕΕ-Ευρώ».

Το σποτ γυρίστηκε σε λίγες ώρες σε μια υπόγεια αποθήκη που καθαρίστηκε στα γρήγορα για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Ελλείψει οποιασδήποτε χρηματοδότησης, το κόστος παραγωγής κρατήθηκε κυριολεκτικά στα 0 ευρώ και όλες οι δουλειές (κινηματογράφηση, σκηνογραφία, μακιγιάζ, μοντάζ, εφέ) έγιναν συλλογικά από μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.


Πηγή : tsak-giorgis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου