* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΕΚ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Π.ΦΥΣΣΑ

Ο Παύλος Φύσσας ζει, τσακίστε τους ναζί!

Δύο χρόνια πέρασαν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Όλη η ηγεσία της Χρυσής Αυγής που αρχικά είχε προφυλακιστεί, τώρα είναι έξω και κάνει προεκλογικό αγώνα με τη στήριξη του κράτους και των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, που επιχειρούν να τους χτίσουν ξανά το προφίλ, των αντισυστημικών, των αντιμνημονιακών, των μόνων που δεν συμβιβάστηκαν, μετά από την διάψευση των λαϊκών προσδοκιών από την «αριστερή κυβέρνηση».

Ταυτόχρονα όλα τα συστημικά ΜΜΕ χύνουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο ενάντια στους πρόσφυγες, προσπαθώντας να αφυπνίσουν τις πιο καθυστερημένες και ξενοφοβικές προλήψεις, ουσιαστικά «οπλίζοντας» τα πογκρόμ και τις επιθέσεις εναντίον των προσφύγων.

Το καπιταλιστικό σύστημα και τα αφεντικά δεν μπορούν και ούτε θέλουν να σταματήσουν το φασισμό, όπως φαίνεται και από τη δίκη παρωδία, ούτε μπορούν να δώσουν λύση στο δράμα των προσφύγων που καθημερινά χάνουν τη ζωή τους στη Μεσόγειο, γιατί αυτοί ευθύνονται για όλα αυτά.

Είναι η εργατιά και η νεολαία, το λαϊκό κύμα που δεν έσβησε παρά την προδοσία της ελπίδας από τον ΣΥΡΙΖΑ, που θα συντρίψει τους φασίστες δολοφόνους. Το γιγάντιο, ταξικό κίνημα της 5ης Ιούλη, που μαζί με τα μνημόνια και τη φτώχεια του συστήματος θα εξαφανίσει και τα φασιστικά του κοπρόσκυλα.

Αυτό φάνηκε και από τη ματαίωση της προεκλογικής συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά, ύστερα από αντιφασιστική συγκέντρωση στο ίδιο μέρος, αναγκάζοντας τους φασίστες να κάνουν μια σύναξη κάτω από τα γραφεία τους υπό την προστασία των ΜΑΤ.

Ούτε σπιθαμή δεν πρέπει να αφεθεί στους φασίστες. Μόνο επικίνδυνη μπορεί να είναι κάθε παραχώρηση στον εθνικισμό, είτε από τα δεξιά, είτε από τα «αριστερά». Ο προλεταριακός διεθνισμός είναι η μόνη απάντηση στον φασισμό και στον ρατσισμό.

Τιμούμε την μνήμη του Παύλου Φύσσα, και κάθε θύματος των ναζιστών, παλεύοντας στην πράξη για να τους κλείσουμε και πάλι στις τρύπες τους. Η μοναδική δικαίωση για τους αδικοχαμένους, είναι να πεταχτεί ο φασισμός στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας, μαζί με το σάπιο σύστημα που τον γεννά και τον θρέφει.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου