* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΕΚ : ΚΑΤΑΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τον περασμένο Γενάρη δήλωνε πως το μοντέλο αυτοδιαχείρισης της ελεύθερης ERTOPEN, θα ήταν το μοντέλο της αναδομημένης υποτίθεται ΕΡΤ. Στην πορεία, άρχισαν να κόβονται εκπομπές από την ΕΡΤ3, να στοχοποιούνται παραγωγοί της ERTOPEN. Η ΕΡΤ άρχισε γρήγορα να μοιάζει στην ΕΡΤ, που όλος ο λαός θέλησε να κάνει στην άκρη, όταν έπεσε το μαύρο το Σεπτέμβρη του 2013.

Τώρα η επόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προχωρά στο δεύτερο μαύρο, «ρίχνοντας» τον πομπό εκπομπής της ERTOPEN, και στέλνοντας στην αστυνομία τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη, και του μέλους του ΜΕΤΑ Δημήτρη Κούνη.

Έτσι αποτυπώνεται η νέα συμμαχία της κυβέρνησης με το κεφάλαιο των media. Το μαύρο στην ERTOPEN,, όπως και οι συλλήψεις των συνδικαλιστών, προειδοποιούν για την κατάσταση και μέσα στην ίδια την ΕΡΤ το επόμενο διάστημα. Δηλώνουν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο, την προσήλωση της κυβέρνησης στις δεσμεύσεις της απέναντι στους δανειστές, στο κεφάλαιο ντόπιο και ξένο.

Να συνεχίσει να εκπέμπει η ERTOPEN. Όχι στο νέο «μαύρο».

Να αφεθούν τώρα ελεύθεροι οι συνδικαλιστές.

Ραδιοτηλεοπτικά μέσα τώρα ανοιχτά στο λαό και τους κοινωνικούς αγώνες, με εργατικό έλεγχο.

23/9/15
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου