* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Με Επίθεση Στην Ertopen «Γιόρτασε» Η Κυβέρνηση Την Εγκατάστασή Της Στα Υπουργεία

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Με προσαγωγή στελεχών της ΠΟΣΠΕΡΤ για «παράνομη εκπομπή» και κατάσχεση εξοπλισμού, «γιόρτασε» η κυβέρνηση την εγκατάστασή της στα υπουργεία.

Η απελευθέρωση των συνδικαλιστών, διόλου δεν αφαιρεί τις ευθύνες που υπάρχουν για το περιστατικό.

Παρά το κυβερνητικό σενάριο ότι η εξέλιξη αυτή προήλθε από καταγγελία ιδιωτικού ραδιοφωνικού σταθμού, λόγω παρεμβολών, είναι γνωστές οι πιέσεις που έχουν ασκηθεί για το κλείσιμο του ertopen, που αν και η ΕΡΤ άνοιξε κάτω από την πίεση των αγώνων της προηγούμενης περιόδου, θέλησε να παραμείνει φωνή των κινημάτων δίνοντάς τους χώρο και χρόνο μέσα από τη συχνότητά του.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι οι επαναπροσληφθέντες κλήθηκαν να υπογράψουν μία αρχική «σύμβαση» στην οποία απαγορεύεται και κάθε εθελοντική – άμισθη δραστηριότητα, χωρίς την ενημέρωση και έγκριση της εταιρίας, που είναι φωτογραφική για όσους ενδεχομένως και μετά την επαναπρόσληψή τους θα ήθελαν να συνεχίσουν να βοηθούν την ertopen.

«Δεν ήταν ενήμεροι» για το περιστατικό δήλωσαν οι κυβερνητικοί, όπως «δεν ήταν ενήμεροι» πριν μερικούς μήνες όταν η αστυνομία είχε προχωρήσει σε προσαγωγή εργαζόμενου στην ΕΡΑ Ζακύνθου, ή όταν η αστυνομία έστελνε "φιρμάνια" σε περιφερειακές ΕΡΑ, που υπενθυμίζουμε φημολογείται εντόνως ότι οδεύουν προς περικοπές.

Η τακτική των συνεχών προκλήσεων αν δεν είναι συνειδητός κυβερνητικός εκβιασμός στο να σταματήσουν οι «ενοχλητικοί» την κριτική στην κυβέρνηση του τρίτου μνημονίου, τότε είναι παρακρατικού τύπου πρόκληση, από κέντρα με τα οποία δεν τολμάει να συγκρουστεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Δεν πέρασαν άλλωστε και πολλές μέρες που δόθηκε κάθε δυνατή διευκόλυνση στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής για να «παρελαύνουν» από την ΕΡΤ, στα πλαίσια ενός υποτιθέμενου προεκλογικού πλουραλισμού (υπόθαλψη εγκληματία το λέμε εμείς), αλλά όσοι δεν τάθηκαν υπέρ της κυβέρνησης και των επιλογών της, αμέσως στοχοποιήθηκαν, αν και λίγους μήνες πριν και τη στήριζαν (πολιτικά και οργανωτικά) και η κυβέρνηση τους χρησιμοποίησε για να της προσθέσουν «αγωνιστικά γαλόνια» όταν ήταν στην αντιπολίτευση, μέχρι να τους πετάξει σαν στυμμένες λεμονόκουπες.

Απαιτούμε να σταματήσει κάθε δίωξη και να επιστραφεί ο τεχνικός εξοπλισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου