* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΔΙΚΤΥΟ : Επιτέλους Ο ΣΥΡΙΖΑ Αποκατέστησε Την Τάξη

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ!

Η αστυνομική εισβολή στην κατάληψη του Ορφανοτροφείου και η σύλληψη δεκάδων ατόμων, τα οποία συνεχίζουν να κρατούνται, καθώς και σε άλλες δύο στεγαστικές καταλήψεις, αποτελεί μια από τις πιο ελεεινές (και δεν είναι λίγες...) πράξεις της κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς, και τέτοιες ενέργειες δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς, όπως μας ενημερώνει ως μη όφειλε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μάλιστα υπαινίσσεται και αστυνομική αυθαιρεσία, ωστόσο ούτε καμιά αξία καταπατεί ο ΣΥΡΙΖΑ, διότι δεν έχει πλέον, ούτε καμιά αυθαιρεσία υπάρχει διότι είναι προφανές ότι είναι συντονισμένη με κυβερνητική εντολή κρατική καταστολή. 
Βεβαίως, η κυβέρνηση ανταποκρινόμενη στις ακροδεξιές κραυγές του πρύτανη του ΑΠΘ κατά του No Border Camp και στις απολύτως χριστιανικές πιέσεις του μητροπολίτη Άνθιμου αποφάσισε να επιβάλει την τάξη διαλύοντας χώρους στέγασης προσφύγων, συλλαμβάνοντας αλληλέγγυους και επιτρέποντας να γκρεμιστεί εν μία στιγμή το Ορφανοτροφείο, όπως ακριβώς επιβάλλει το κήρυγμα του Κυρίου. Άξιος ο μισθός τους! Όταν το ίδιο το ΚΕΛΠΝΟ καταγγέλλει τις συνθήκες στα διαβόητα “κέντρα φιλοξενείας” και απαιτεί την κατάργησή τους και τη μεταφορά των προσφύγων σε στεγασμένους χώρους εντός του οικιστικού ιστού, είναι το λιγότερο αθλιότητα αστυνομικές στρατιές να στρέφονται εναντίον των ελάχιστων χώρων που εξασφαλίζουν ανθρώπινες συνθήκες διαμονής στους πρόσφυγες.

• Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων και την παύση κάθε δίωξης εναντίον τους.

• Απαιτούμε να σταματήσουν οι “επιχειρήσεις αρετής” κατά των χώρων στέγασης προσφύγων και του κινήματος αλληλεγγύης.

• Απαιτούμε τη μεταφορά όλων των εγκλωβισμένων προσφύγων σε στεγασμένους χώρους, ιδιαίτερα άδεια ξενοδοχεία, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

• Επιμένουμε ότι ο αγώνας για ελεύθερη μετακίνηση, σταμάτημα των απελάσεων και κοινωνική ένταξη όλων των οικονομικών και πολιτικών προσφύγων είναι μονόδρομος


Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου