* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Άμεση Παύση Της Δίωξης Του σ. Σεραφείμ Ρίζου

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμπαραστέκεται στον Σεραφείμ Ρίζο, μέλους του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και Δημοτικό Σύμβουλο, που δικάζεται την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 ύστερα από χρυσαυγίτικη μήνυση με την "κατηγορία" ότι παρακίνησε άγνωστα άτομα να χτυπήσουν μέλος της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τον Ιούνιο του 2012.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η "αντισυστημική" νεοναζιστική δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής χρησιμοποιεί τη "βιομηχανία των μηνύσεων" ενάντια σε αγωνιστές. Η πρόκληση είναι ότι η υπόθεση του σ. Σεραφείμ δεν έχει πάει ακόμα στο αρχείο και αυτό και μόνο δείχνει την αβάντα της δικαιοσύνης στους νεοναζί. Γιατί είναι χοντρή πρόκληση, ύστερα από την επίθεση των νεοναζί στο Δημοτικό Σχολείο στο Πέραμα που τραμπούκισαν δασκάλους και γονείς για να εμποδίσουν τα προσφυγόπουλα να πάνε σχολείο, ένας αντιφασίστας δάσκαλος να δικάζεται ύστερα από μήνυση χρυσαυγίτη!

Το 2012 η Χρυσή Αυγή έστηνε Τάγματα Εφόδου σε διάφορες περιοχές και στα Χανιά. Ο στόχος τους ήταν να "κερδίσουν τους δρόμους", οργανώνοντας περιπολίες και επιθέσεις σε μετανάστες, αντιφασίστες αγωνιστές και νεολαίους. Αυτή η μάχη χάθηκε για τους νεοναζί. Το αντιφασιστικό κίνημα τους "έκοψε τη φόρα" το 2013 και μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα. Σήμερα η ΧΑ, με την αβάντα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τα Καστελόριζα και τους Παρασκευόπουλους, προσπαθεί να ξαναστήσει αυτό το σκηνικό. Και σήμερα θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει.


Δεν θα επιτρέψουμε να γίνονται δίκες αντιφασιστών αγωνιστών της αριστεράς και του εργατικού κινήματος όταν οι δολοφόνοι του Π. Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν κυκλοφορούν ελεύθεροι συνεχίζοντας να οργανώνουν την εγκληματική δράση της συμμορίας.

Απαιτούμε την άμεση παύση της δίωξης του σ. Σεραφείμ.
Στη φυλακή για πάντα οι νεοναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής.
Τα προσφυγόπουλα είναι καλοδεχούμενα στα σχολεία.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στη συγκέντρωση αλληλεγγύης που οργανώνει ο Συλλόγος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, την Τρίτη 31.01 στα Δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου