* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Εισβολή Φασιστοειδών Σε Σπίτι Μεταναστών

Πηγή : KEΕΡΦΑ

Ομάδα δέκα-δεκαπέντε φασιστοειδών εισέβαλε σε σπίτι μεταναστών εργατών στον Ασπρόπυργο και τραυμάτισαν σοβαρά έναν μετανάστη με σιδηρογροθιά στο πρόσωπο. Το σκάνδαλο είναι ότι η επίθεση έγινε μόλις μία ώρα αφού η ομάδα των μεταναστών είχε πάει στο Αστυνομικό Τμήμα Ασπρόπυργου για να καταγγείλει ρατσιστικές επιθέσεις που δέχτηκαν, μία το πρωί και άλλες τέσσερις τις προηγούμενες μέρες! Σε όλες τις επιθέσεις, οι οποίες έγιναν μέσα στον Αύγουστο, η ομάδα είχε σιδηρογροθιές και χτυπούσε στο πρόσωπο.

Η ενεργοποίηση των ταγμάτων εφόδου των φασιστοειδών συμβαίνει σε μια περιοχή όπου είχαν δραστηριοποιηθεί πριν τις 18 Σεπτέμβρη 2013, όταν δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα, επιτέθηκαν στους Αιγυπτίους ψαράδες και στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ. Στην ίδια περιοχή, η Χρυσή Αυγή είχε προχωρήσει σε μαζικό πογκρόμ με κατεδαφίσεις δεκάδων σπιτιών και δεκάδες τραυματίες μετανάστες το 2012.


Απαιτούμε να μπει τέλος στη ρατσιστική βία.

Άμεση σύλληψη των δραστών και καμία συγκάλυψη της εγκληματικής δράσης των φασιστοειδών από την Αστυνομία.

Άμεση απόδοση εγγράφων στα θύματα των ρατσιστικών επιθέσεων ώστε να διαλευκανθεί ποιοι βρίσκονται πίσω από τις οργανωμένες επιθέσεις στον Ασπρόπυργο.

KEΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου