* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Θεσσαλονίκη : Μαζική Aντιπολεμική - Aντινατοϊκή Διαδήλωση

Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς ανταποκρίθηκαν στο κοινό κάλεσμα της Λαϊκής Αντίστασης-ΑΑΣ, της ΟΚΔΕ, της ΚΟΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και διαδήλωσαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, το απόγευμα της Πέμπτης 10 Μαρτίου. Με την συμμετοχή και τα συνθήματα τους, διατράνωσαν την αντίθεση τους στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που δημιουργούν την προσφυγιά, την εμπλοκή και την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και την κυβερνητική πολιτική που υπακούοντας στα κελεύσματα των ξένων κηδεμόνων αντιμετωπίζει με αναλγησία τους πρόσφυγες. Απαίτησαν να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστικές εγκληματικές επεμβάσεις στην Μέση Ανατολή και βροντοφώναξαν την αλληλεγγύη τους στα θύματα τους.
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Καμάρα και διέσχισαν την Εγνατία, Αγίας Σοφίας, Βενιζέλου και επέστρεψαν πάλι στην Καμάρα, μέσω της Εγνατίας.
Στην Καμάρα συγκεντρώθηκαν επίσης, με κάλεσμα της κατάληψης του Ορφανοτροφείου, αναρχικές ομάδες οι οποίες διαδήλωσαν στην ίδια διαδρομή. 

Πηγή : antigeitonies 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου