* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ενημέρωση Από Το Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Πηγήalfavita.gr

Από την Dευτέρα 3/11, εκατοντάδες σχολεία τελούν υπό κατάληψη σε όλη την Ελλάδα. Μεγάλες μαθητικές συγκεντρώσεις έγιναν σε πολλές πόλεις στην χώρα. Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο διοργανώνεται σήμερα στα Προπύλαια, στο οποίο αναμένεται η συμμετοχή των μαθητών να είναι μεγάλη. Όλα αυτά ενώ ο Υπουργός Παιδείας ζητάει από την δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να βρει τον χρήστη της σελίδας "Πανελλήνια Κατάληψη" στο Facebook ενώ εγκύκλιο για τις καταλήψεις στα σχολεία απέστειλε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητώντας τη διαδικασία του αυτοφώρου "σε βάρος εξωσχολικών ενήλικων δραστών" Το alfavita.gr καλύπτει παρακάτω ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.  




 

1 σχόλιο:

  1. Υφ. Παιδείας Γ. Στύλιος : «εσείς θέλετε Κασιδιάρη» προς Λ. Κανέλλη
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

    Προκλητικός και άκρως εριστικός ο υφυπουργός Παιδείας κ. Γ. Στύλιος – συμπεριφορά που καταδεικνύει το ήθος του πολιτικού ανδρός-, επιτέθηκε στη βουλευτή του ΚΚΕ κυρία Λιάννα Κανέλλη με την οποία είχε διαπληκτιστεί φραστικά με την απαράδεκτη φράση «εσείς θέλετε Κασιδιάρη».

    Η επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης ερώτησης που είχε καταθέσει στη Βουλή προς το υπουργείο Παιδείας η κυρία Κανέλλη και αφορούσε στα προγράμματα σίτισης στα σχολεία. Στην ολομέλεια, για να απαντήσει στην βουλευτή του ΚΚΕ βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Παιδείας κ. Γιώργος Στύλιος, ο οποίος απαντώντας αναφέρθηκε στα προγράμματα που ήδη τρέχουν σε συνεργασία του υπουργείου Παιδείας και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.»

    Οταν η κυρία Κανέλλη πήρε το λόγο, απευθυνόμενη στον υφυπουργό του είπε ότι ο τρόπος που της απαντά της θυμίζει την Αντουανέτα και ότι δεν την ενδιαφέρει να ακούσει κάτι παραπάνω και ότι θα αποχωρήσει. Στη δευτερολογία του ο κ. Στύλιος είπε μεταξύ άλλων πως εκείνος μεγάλωσε σε χωριό και ότι έχει περάσει δύσκολα και όχι εύκολα όπως η κυρία Κανέλλη κάτι το οποίο εξόργισε την βουλευτή του ΚΚΕ που άρχισε να φωνάζει από κάτω ντροπή και να λέει ότι δεν θέλει να ακούσει κάτι παραπάνω και ότι θα αποχωρήσει.

    Τότε η κατάσταση φαίνεται ότι βγήκε εκτός ελέγχου με τον υφυπουργό Παιδείας να λέει απευθυνόμενος στην βουλευτή: «Ακούστε εδώ κυρία Κανέλλη, εσείς θέλετε Κασιδιάρη». Μάλιστα, την αναφορά του αυτή στον χρυσαυγίτη βουλευτή ο υφυπουργός Παιδείας την επανέλαβε ακόμη δυο φορές λίγο πριν κάνει… επιχείριση συμμαζέματος λέγοντας ότι «εγώ όμως δεν θα γίνω».

    Στον καβγά παρενέβη και ο κ. Γιάννης Δριβελέγκας που εκτελούσε χρέη προεδρεύοντος λέγοντας «τι είναι αυτά που λέτε κύριε υφυπουργέ» και σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα τόνισε ότι είναι άπειρος.

    Η Λιάνα Κανέλλη αποχώρησε από την αίθουσα και εξοργισμένη κατευθύνθηκε στο γραφείο του προέδρου της Βουλής κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη για να του κάνει τα παράπονά της. Ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε τη λύπη του και τη συμπαράστασή του στην Λιάνα Κανέλλη.

    Πηγή : http://www.hitandrun.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή