* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Περού: Αστυνομικοί Σκοτώνουν Εν Ψυχρώ Πολίτη Που Αντιδρά Στην Έξωσή Από Το Σπίτι Του (Βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από το Περού στο οποίο καταγράφεται η εν ψυχρώ δολοφονία του 62χρονου Φιντέλ Φλόρες Βάσκεζ από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια αντίστασής του ενάντια στην έξωσή του.
Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Καχαμάρκα, στο Περού. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις φτάνουν στο σημείο για να βγάλουν εκτός σπιτιού τον Βάσκεζ έναν μηχανικό που διέμενε στο εν λόγω σπίτι μαζί με την σύζυγο και τα επτά παιδιά του. Ο Βάσκεζ αντιδρά και ανεβαίνει στην ταράτσα. Η αστυνομία ανοίγει πυρ σκοτώνοντάς τον, ενώ στη συνέχεια, όπως φαίνεται και στο βίντεο, αστυνομικοί πέφτουν πάνω του και τον χτυπούν.

Όταν η οικογένειά του και αλληλέγγυοι κατάφεραν να τον πλησιάσουν απλά διαπίστωσαν πως ήταν νεκρός. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Η τοπική κοινωνία ζητά τη διεξαγωγή έρευνας και δηλώνει οργισμένη για το πως μια εντολή έξωσης μετατράπηκε σε δολοφονία.
                 

                            

Πηγήenallaktikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου