* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Στις 8:00 π.μ Στο Γεννηματά - Απεργία Δίψας Ξεκινά Ο Ν. Ρωμανός

Ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού έκανε κάλεσμα στις 8 το πρωί της Τετάρτης έξω από το Γεννηματάς καθώς ο Νίκος Ρωμανός ξεκινάει απεργία δίψας και το κράτος απειλεί με υποχρεωτική σίτιση.

Την Τετάρτη ονομαστική ψηφοφορία για την ηλεκτρονική επιτήρηση φυλακισμένων. 


Ύστερα από σχεδόν παρακάλια μέχρι και απο τους πασόκους ο ελεεινός Χ.Αθανασίου αφού πρώτα ήταν αρνητικός σε όλες τις τροπολογίες, δεσμεύθηκε να προτείνει λύση την Τετάρτη πριν την ονομαστική ψηφοφορία για την ηλεκτρονική επιτήρηση φυλακισμένωνή δε ξέρω τι άλλο . Η ψηφοφορία θα γίνει στισ 12:00 το πρωί της Τετάρτης

Πηγή : indymedia


Δείτε την ομιλία της Ζ. Κωνσταντοπούλου στην Βουλή για τον Ν. Ρωμανό


Aνακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ

H κυβέρνηση και η δικαστική εξουσία απορρίπτουν την μια μετά την άλλη τις λύσεις εκείνες που θα ικανοποιούσαν τα αιτήματα του Ν. Ρωμανού. Το πρωί η απόφαση του Άρειου Πάγου. Το απόγευμα η απόρριψη των τροπολογιών της αντιπολίτευσης. Η κυβέρνηση, συνειδητά, σχεδιασμένα, κυνικά κλείνει τις χαραμάδες της ελπίδας και δείχνει να εντάσσει την εξώθηση του Ν. Ρωμανού στον πολιτικό της σχεδιασμό για την πορεία προς την εκλογή του ΠτΔ σε καθεστώς επίδειξης «σιδερένιας φτέρνας».

Η κυβέρνηση δεν έχει την παραμικρή αίσθηση για το τι θα πυροδοτήσει η στάση της. Για κύμα οργής που βράζει στην νεολαία και τον λαό. Για το ηφαίστειο που θα ξεσπάσει, αν δεν κάνει πίσω, και θα την πνίξει!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετέχει στην κινητοποίηση που καλούν οργανώσεις και συλλογικότητες σήμερα το βράδυ στις 8.30 στο Σύνταγμα.

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ /

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ Ν ΡΩΜΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου