* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Βαρκελώνη: Χιλιάδες Διαδηλωτές Κατά Της Επιχείρησης Εναντίον Αναρχικών


Πάνω από δύο χιλιάδες Καταλανοί βγήκαν στο δρόμο για να διαδηλώσουν ενάντια στην επιχείρηση εις βάρος των «αναρχικών τρομοκρατών» όπως τους αναφέρουν οι ισπανικές αρχές. 
Οι δρόμοι της γειτονιάς της Gràcia στη Βαρκελώνη γέμισαν από αλληλέγγυους στους συλληφθέντες αναρχικούς στο πλαίσιο της «επιχείρησης Πανδώρα» που πραγματοποιήθηκε χθες τα ξημερώματα και είχε ως αποτέλεσμα την εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων σε 14 χώρους και τη σύλληψη 11 ατόμων που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τρομοκρατικές ενέργειες.

Με συνθήματα όπως «ο μοναδικός τρομοκράτης είναι το καπιταλιστικό κράτος» και «λευτεριά στους συλληφθέντες, αν αγγίξετε έναν, αγγίζετε όλους μας»

Σύμφωνα με την αστυνομία οι διαδηλωτές έφτασαν τους 800, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν για πάνω από 2000 διαδηλωτές ενάντια στην αστυνομική επιχείρηση κατά των αναρχικών.

Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες πόλεις της Ισπανίας: Βαλένθια, Χιρόνα, Ταραγόνα, Σαραγόσα, Σαλαμάνκα και Βαγιαδολίδ. 

Πηγή : enallaktikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου