* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Κατάληψη Του Δημαρχείου Περιστερίου Για Τον Ν. Ρωμανό

Φωτό : Ελευθεριακός *9
Σε κατάληψη βρίσκεται από το μεσημέρι το Δημαρχείο του Περιστερίου από 50-60 άτομα για να δικαιωθεί ο αγώνας του απεργού πείνας Ν. Ρωμανού (26η μέρα). Πανό έχουν αναρτηθεί στο κτίριο του δημαρχείου, ενώ συνέλευση θα γίνει στις 21:00 μ.μ. 

Η ανακοίνωση της κατάληψης του Δημαρχείου του Περιστερίου είναι η εξής :


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Καταλάβαμε σήμερα, 7/12, το Δημαρχείο Περιστερίου σε ένδειξη αλληλεγγύης στον από τις 10/11 αναρχικό απεργό πείνας, Νίκο Ρωμανό, ο οποίος αγωνίζεται με οδόφραγμα το σώμα του για μια βαθιά ανάσα ελευθερίας για όλους τους κρατούμενους. Σε ένδειξη αλληλεγγύης στους συγκρατούμενούς του, Α. Δ. Μπουρζούκου, Γ. Μιχαηλίδη, Δ. Πολίτη που στηρίζουν με το ίδιο μέσο τον αγώνα του συντρόφου τους, καθώς και στους εκατοντάδες Σύρους/ες πρόσφυγες με τις οικογένειές τους, που κάνουν επίσης απεργία πείνας από τις 19/11 στο Σύνταγμα διεκδικώντας πολιτικό άσυλο.


Ενάντια στη συνεχή επίθεση του Κράτους και του Κεφαλαίου, απέναντι σε κάθε αγωνιζόμενο κομμάτι της κοινωνίας προτάσσουμε το δυνατότερο όπλο μας, την αλληλεγγύη. Με αιχμή τον αγώνα του Νίκου Ρωμανού έχουν δημιουργηθεί ευρύτερες εστίες κοινωνικής αντίστασης. Σε αυτές, το Κράτος απαντά με οξυμένη καταστολή με αποκορύφωμα την 6η Δεκέμβρη, ημέρα διαδηλώσεων σε όλη τη χώρα για την επέτειο του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από σφαίρα αστυνομικού. Το Κράτος κατέβασε όλες του τις δυνάμεις, δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς, εκατοντάδες ασφαλίτες, αύρες νερού και έπνιξε τους δρόμους με χημικά προσάγοντας και συλλαμβάνοντας εκατοντάδες διαδηλωτές, θεωρώντας πως με αυτό τον τρόπο θα εμποδίσει το ποτάμι της κοινωνικής οργής. Κάνουν όμως λάθος! Ο αγώνας συνεχίζεται!

Η μάχη για την αξιοπρέπεια και την ελευθερία μας αφορά όλους. Η βαρβαρότητα εξαπλώνεται σε κάθε πτυχή της καθημερινής μας ζωής. Από την εναντίωση στις φυλακές τύπου Γ’ μέχρι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών/τριων και από τα εργατικά ατυχήματα μέχρι την κατάργηση βασικών εργασιακών δικαιωμάτων και ελευθεριών. Από την καταστροφή της Υγείας, της Παιδείας και όλων των βασικών κοινωνικών αναγκών μέχρι την συνολική εξαθλίωση των ζωών μας. Ο Νίκος Ρωμανός και κάθε αγωνιζόμενος δεν είναι μόνος του.

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

-ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ

-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΟΥΣ/ΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

-ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ

-ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ, ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ


ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

07/12/14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου