* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Προβοκάτορες.../ Κάτι Τρέχει...

Προβοκάτορες.../ Κάτι Τρέχει.. /7-12-2014/ του Μπάμπη Μ.

Κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών επεισοδίων έχουμε τη δράση ασφαλιτών(προβοκατόρικα) μεταμφιεσμένοι σε διαδηλωτές δημιουργώντας επεισόδια παρέα με τα ΜΑΤ στήνοντας ένα σκηνικό πολέμου και στη συνέχεια συνελάμβαναν διαδηλωτές.

Το πογκρόμ καταστολής 296 προσαγωγών, οι συλλήψεις και το ανελέητο ξύλο απέναντι στους διαδηλωτές δείχνουν τις επιλογές μιας κυβέρνησης που δεν υπολογίζει ακόμα και να έχει νεκρό. 

Γιαυτό σ αυτές τις καταστάσεις πρέπει να ξέρει κανείς ποιόν έχει δίπλα του και πως να προφυλάσσεται από τις δυνάμεις του εθνικού κορμού.

Όσον αφορά στην επαναστατική βία πρέπει να κάνει κανείς κάποιες διακρίσεις.Αν χρειάζεται να υπερασπιστεί μια διαδήλωση, μια απεργία, μια κατάληψη τότε θα συγκρουστεί με τις δυνάμεις καταστολής.Η σύγκρουση για τη σύγκρουση δεν έχει νόημα .Και σίγουρα παίζει ρόλο ο συσχετισμός δυνάμεων.

Χθες η Αθήνα ήταν περικυκλωμένη από τεράστιο αριθμό δυνάμεων καταστολής, παίζαμε στο γήπεδο τους. Καλώς η υπεράσπιση της κατάληψης της ΓΣΕΕ, όπως και του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης......Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες. Όλοι και όλες στην σημερινή συγκέντρωση στις 4:30 μ.μ. στην κατάληψη της ΓΣΕΕ. 

       
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΦΡΑΞΙΑ

Υ.Γ. Με την ονομασία "Κάτι Τρέχει..." θα συμβάλουμε σε τακτική δημοσίευση κειμένων για τα σημαντικά γεγονότα που διαδραματίζονται καθημερινά. Ξεκινάμε...καλή ενημέρωση...θέλουμε την συμβολή σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου