* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ισπανία : Συλληψεις Αναρχικών Και Εισβολή Σε Καταλήψεις Σε Βαρκελώνη Και Μαδρίτη

Η καταλανική αστυνομία με 400 άντρες εισέβαλε τα ξημερώματα στην ιστορική κατάληψη (25 χρόνια) Kasa de la Muntanya, καθώς και σε άλλα κοινωνικά κέντρα της Βαρκελώνης όπως το Ateneo Libertario de Sant Andreu, ενώ αναφέρεται ότι εισέβαλαν και σε σπίτια.

Η εντολή της επιχείρησης δόθηκε απο το Εθνικό Δικαστήριο ενώ απο την αστυνομία ονομάστηκε ως επιχείρηση Πανδώρα και σκοπό είχε την «διάλυση μιας τρομοκρατικής οργάνωση με αναρχική πτυχή στην οποία αποδίδονται πολλές επιθέσεις με εκρηκτικούς μηχανισμούς».

Η κατηγορία της αστυνομίας στους συλληφθέντες είναι η «συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με τρομοκρατικó σκοπό αναρχικής φύσεως». Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία κατηγορούνται για τοποθέτηση 10 εκρηκτικών μηχανισμών (2012-13) & μιας βόμβας σε ιταλική τράπεζα. Οι πιο πολλοι εκρηκτικοί μηχανισμοί τοποθετήθηκαν σε ΑΤΜ

Επίσης στην επιχείρηση συμμετείχε και η πολιτοφυλακή συλλαμβάνοντας ένα άτομο στην Μαδρίτη

Πληροφορίες από @mpatman via #rbnews διαμόρφωση από mplaothia

Όπως δημοσιεύτηκε στο twitter έγιναν αστυνομικές εισβολές σε 3 καταλήψεις στην Βαρκελώνη στα πλαίσια της επιχείρησης #operacionpandora κατά της «αναρχικής τρομοκρατίας» .

Αναφέρονται συλλήψεις αναρχικών σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη (από 11 έως 14 συλλήψεις συνολικά) για επιθέσεις «αγνώστων » σε ΑΤΜ τραπεζών.

Το hastag που δημοσιεύει πληροφορίες στα ιστανικά : #yotambiensoyanarquista (είμαι κ εγώ αναρχικός)


Πηγή : Μπαλωθιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου