* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

ΗΠΑ: Διαδηλώσεις Για Τον Νέο Φόνο Αφροαμερικανού Από Αστυνομικό Στο Σεν Λούις

Νέες διαδηλώσεις σημειώθηκαν τη νύχτα στο προάστιο του Σεντ Λούι, μετά το θανάσιμο πυροβολισμό νεαρού Αφροαμερικανού από λευκό αστυνομικό. Οι κινητοποιήσεις ήταν κατά το μεγαλύτερο μέρος τους ειρηνικές.

Μία ομάδα διαδηλωτών πραγματοποίησε πορεία στον αυτοκινητοδρόμο 170 στην πόλη Μπέρκλεϊ, του Μιζούρι περίπου στις 3 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας εμποδίζοντας την κυκλοφορία για περίπου 45 λεπτά. Η διαδήλωση ακολούθησε μία ολονυχτία στο βενζινάδικο Mobil On The Run όπου σημειώθηκε το περιστατικό.

Το βενζινάδικο βρίσκεται σε απόσταση λίγων λεπτών από το Φέργκιουσον όπου ένας λευκός αστυνομικός σκότωσε το 18χρονο Αφροαμερικανό Μάικλ Μπράουν τον Αύγουστο, πυροδοτώντας διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στο εσωτερικό της χώρας και στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου