* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Κανένα νέο μνημόνιο - Ταξική Αντεπίθεση σε ντόπιο & διεθνές Κεφάλαιο: Διαδήλωση 11/5 Προπύλαια, 18.00

Μετά τη συμφωνία της 20ής Φλεβάρη και την παράταση της μνημονιακής πολιτικής, ακόμα ένα Eurogroup στις 11 Μάη έρχεται να προλειάνει το έδαφος για την υπογραφή μιας νέας δανειακής σύμβασης κι ενός καινούργιου μνημονίου. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ παίρνει τη σκυτάλη των αντικοινωνικών πολιτικών που επιτάσσουν τα ευρωπαϊκά διευθυντήρια σε συνεργασία με την εγχώρια αστική τάξη (ΣΕΒ, εφοπλιστικό και τραπεζικό κεφάλαιο) και συμπυκνώνονται στις μειώσεις μισθούς και συντάξεων, στην απελευθέρωση των απολύσεων, στις ιδιωτικοποιήσεις και στην παραπέρα επέκταση της κοινωνικής λεηλασίας.

Τα προλεταριακά λαϊκά συμφέροντα μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνο μέσα από τη σύγκρουση με την ΕΕ και τους διεθνείς ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς. Μόνο η οργάνωση της τάξης μας μπορεί να σταθεί πραγματικό ανάχωμα στην ολομέτωπη επίθεση του κεφαλαίου και τις πολιτικές της κοινωνικής ερημοποίησης.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ

ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΛΑΪΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΕ

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Διαδήλωση: Προπύλαια 11 Μάη στις 18.00

Συνέλευση αναρχικών κομμουνιστών για την ταξική αντεπίθεση ενάντια στην ΕΕ

Κόκκινη Γραμμή – ομάδα για την εργατική αντεπίθεση

2 σχόλια:

 1. Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής

  Τη Δευτέρα 11 Μάη συνδικαλιστικές, κοινωνικές και πολιτικές οργανώσεις οργανώνουν διαδήλωση στις 6 μμ στα Προπύλαια για να καταγγελθεί η στάση της κυβέρνησης που την επόμενη ημέρα προχωρά στην καταβολή νέας δόσης του χρέους στο ΔΝΤ. Θα καταβληθούν 0,747 δις ευρώ. Τον Φλεβάρη η κυβέρνηση κατέβαλε 1,06 δις, τον Μάρτη 3,37 δις και τον Απρίλη 0,62 δις. Τον Ιούνη θα καταβάλει ακόμη 1,53 δις.
  Αντί να δίνονται χρήματα για τις εργατικές και κοινωνικές ανάγκες καταβάλονται χρήματα στους δανειστές τοκογλύφους!!
  Την ίδια μέρα γίνεται η σύσκεψη του Eurogroup όπου σχεδιάζονται αποφάσεις για νέα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα

  Ο Σύλλογός μας θα συμμετάσχει στη διαδήλωση με το πανώ του, "Οι εργαζόμενοι δεν αναγνωρίζουμε κανένα χρέος - Τα εργατικά συμφέροντα μπροστά".
  Καλούμε κάθε συνάδελφο/-ισσα να συμμετάσχει στη διαδήλωση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή