* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Συμμετοχή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο 2ο Αντιφασιστικό Καραβάνι Αλληλεγγύης για το Ντονμπάς


Αντιπροσωπεία της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. θα συμμετάσχει στο 2ο Διεθνές Αντιφασιστικό Καραβάνι Αλληλεγγύης που διοργανώνεται στο Ντονμπάς από τις 6 έως τις 10 Μάη. Η αντιπροσωπεία της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. θα πάρει μέρος στο Διεθνές Φόρουμ που οργανώνουν κομμουνιστικές δυνάμεις της περιοχής στις 8 Μάη απευθύνοντας χαιρετισμό. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επικοινωνία και να ανταλλάξει ιδέες και εμπειρίες τόσο με τους ντόπιους αντιφασίστες-αγωνιστές όσο και με διεθνείς αντιπροσωπείες αριστερών, κομμουνιστικών και αντιφασιστικών δυνάμεων από πάνω από δέκα χώρες του κόσμου.

Τα μέλη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α που θα βρεθούν στο Ντονμπάς θα μεταφέρουν την εικόνα των αγώνων που δίνει το κίνημα κι η αντικαπιταλιστική Αριστερά στην Ελλάδα εκφράζοντας παράλληλα την αλληλεγγύη τους στον λαό του Ντονμπάς και τις αντιφασιστικές δυνάμεις που δίνουν τη μάχη, ενάντια στα σχέδια Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΝΑΤΟ, για μια νέα κοινωνία χωρίς ολιγάρχες, φασίστες κι εκμετάλλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου