* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Παρέμβαση (1/12/2014) Στο Σπίτι Του Ευάγγελου Βενιζέλου (Video)

Σύντροφοι και συντρόφισσες του Ν. Ρωμανού απεργού πείνας από 10/11/2014, αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα του επισκεφθήκαμε το σπίτι του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο προκειμένου να τον θέσουμε προ των ευθυνών του.

Ο Ε.Β, ως αντιπρόεδρος της καταστροφικής κυβέρνησης είναι κατ ουσία υπεύθυνος για την στέρηση των εκπαιδευτικών αδειών του συντρόφου Νίκου Ρωμανού, εξαιρώντας τον προκλητικά σε σχέση με τους άλλους φοιτητές κρατούμενους. Της κυβέρνησης που ψηφίζει και υλοποιεί την δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας(Τύπου Γ) – σύγχρονων μακρονήσων -για τους πολιτικούς κρατούμενους.

Αν και συνταγματολόγος ο Ευάγγελος Βενιζέλος καταπατά αποδεδειγμένα και κατ επανάληψη το σύνταγμα που υποτίθεται οτι υπερασπίζεται τα λαϊκά δικαιώματα, τόσο απέναντι στον λαό αυτού του τόπου που δεινοπαθεί όσο και με την ανάλγητη στάση του απέναντι στον σύντροφο μας Νίκο Ρωμανό.


Ο Νίκος Ρωμανός με τη σειρά του επέλεξε τη σκληρότερη μορφή αγώνα για το αυτονόητο, δηλαδή τις εκπαιδευτικές άδειες που δικαιούται, σύμφωνα με το σύνταγμα που υπερασπίζεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ήδη, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των γιατρών που τον παρακολουθούν και των δικηγόρων του η κατάσταση της υγείας του είναι όχι απλά κρίσιμη, αλλά σε οριακό σημείο.

Για αυτό το λόγο επισκεφθήκαμε τον Ευάγγελο Βενιζέλο ώστε να τον θέσουμε προ των πραγματικών ευθυνών του αυτόν και την κυβέρνηση, από δω και πέρα υπεύθυνοι για ότι συμβεί στον σύντροφο μας Ν. Ρωμανό είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η κυβέρνηση…


Αλληλέγγυοι, Αλληλέγγυες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου