* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΤΑΡΣΥΑ:Το Φασισμό Τσακίζουν Αγώνες Λαϊκοί !

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει τους δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές που στο Κερατσίνι αλλά και όλη την Ελλάδα διαδήλωσαν μαζικά και αποφασιστικά ενάντια στη ναζιστική δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής, τιμώντας έτσι τη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Έδωσαν το μήνυμα ότι ο αγώνας ενάντια στο φασισμό, αλλά και ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης που τον γεννά και τον συντηρεί, συνεχίζεται. Μέχρι να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής, μέχρι να διώξουμε κάθε φασίστα από κάθε γειτονιά, κάθε σχολείο και σχολή, κάθε χώρο δουλειάς.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδικάζει την προκλητική επίδειξη καταστολής από τη μεριά των δυνάμεων καταστολής, τις επιθέσεις σε διαδηλωτές (ιδιαίτερα βάναυση η επιδρομή και με μηχανές Δέλτα στο μπλοκ του ΕΕΚ), τις συλλήψεις και προσαγωγές. Είναι και αυτό άλλη μια επίδειξη αυταρχισμού από την κυβέρνηση των μνημονίων και της υποταγής στην Τρόικα ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων διαδηλωτών.

Καλούμε το λαό και τη νεολαία να επιμείνουν στο δρόμο του αντιφασιστικού αγώνα, αναπόσπαστο στοιχείο του αγώνα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης, για να μπορέσει να ανοίξει ένας άλλος δρόμος, χωρίς μνημόνια, χρέος και ΕΕ, χωρίς καταστολή και χωρίς φασιστικές συμμορίες

1 σχόλιο:

  1. Ως Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής καταδικάζουμε την ωμή καταστολή της χθεσινής διαδήλωσης στο Κερατσίνι, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από το χρυσαυγίτη Ρουπακιά.

    Με σαφή στόχο την με κάθε τρόπο διάλυση της διαδήλωσης διάφορες και πολυπληθείς δυνάμεις της αστυνομίας (ΜΑΤ & ΔΕΛΤΑ) εφορμούσαν διαρκώς στο σώμα της πορείας με γκλομπ, δακρυγόνα και φωτοβολίδες κρότου λάμψης. Το όργιο της καταστολής συμπληρώθηκε με τις προσαγωγές και συλλήψεις στο σωρό και την τελείως αυθαίρετη απόδοση κατηγοριών προς τους διαδηλωτές.

    Μέσα από το οργανωμένο και πολυδιάστατο κατασταλτικό σχέδιό τουςεπιχειρούν να σπείρουν την τρομοκρατία, να δώσουν ένα τέρμα στους κοινωνικούς-ταξικούς αγώνες μας, στο δρόμο, στους χώρους δουλειάς, οπουδήποτε κι αν αυτοί οργανώνονται. Έρχονται να συμπληρώσουν το έργο των φασιστών -ένα από τα βασικά πλέον εργαλεία του συστήματος- και τις επιθέσεις τους (και τις δολοφονίες) στον κόσμο του αγώνα, τους μετανάστες και όσο περνούν τα χρόνια και σε ολοένα και περισσότερες κοινωνικές κατηγορίες. Έρχονται να συμπληρώσουν την υλοποίηση της αντεργατικής και αντικοινωνικής πολιτικής μέσα σε ένα σύστημα οικονομικής βίας και κοινωνικής εξαθλίωσης.

    Μπροστά μας έχουμε ξεκάθαρα μια νέα πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που οφείλουμε και μπορούμε να την αντιστρέψουμε.

    Απαιτούμε την άμεση και χωρίς όρους απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων

    Κάτω η κρατική τρομοκρατία

    Να τσακίσουμε το φασισμό και το σύστημα που τον θρέφει

    Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου Αττικής
    Λόντου 6, Εξάρχεια, 10681, Αθήνα | τηλ: 210-3820537
    sylyp_vivliou@yahoo.gr | http://bookworker.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή