* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΕ ΑΠΟ ΣΒΕΟΔ (Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου)

Το πρωτοβάθμιο ομοεπαγγελματικό σωματείο Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου (ΣΒΕΟΔ) στέκεται στο πλευρό των εργατών της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής (ΒΙΟΜΕ). Στο νέο δικαστήριο στις 23/3/15, οι πιστωτές επιχειρούν να μετατρέψουν το εργοστάσιο σε βίδες στέλνοντας του εργαζόμενους, που το αυτοδιαχειρίζονται, στον καιάδα της ανεργίας, εκεί που είναι πάνω από ενάμιση εκατομμύριο εργαζόμενοι.


Το ΣΒΕΟΔ είναι στο πλευρό των εργατών της ΒΙΟΜΕ, που εδώ και χρόνια κρατούν το εργοστάσιο ανοιχτό, παλευοντας να μείνουν όρθιοι με αξιοπρέπεια, ενάντια σε όλους τους μηχανισμούς της εργοδοσίας να ανακτήσει τον έλεγχο του εργοστασίου, το οποίο έχει εγκαταλείψει σχεδόν τρία χρόνια. Στέκεται στο πλευρό όσων εργαζόμενων σκέφτονται, οργανώνονται, συζητούν, σχεδιάζουν και παίρνουν αποφάσεις μέσα από τακτικές γενικές συνελεύσεις, όπου όλοι συμμετέχουν ισότιμα.

Μάρτης 2015

Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου