* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Tσιμέντα Χαλκίδας: Κρατάνε Το Εργοστάσιο Στα Χέρια ΤουςΑναδημοσίευση από: ertopenΠεριφρουρήσεις από τους εργαζόμενους.


Στην ανακοίνωσή της η Ένωση Eργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας, αναφέρει:

«Συνάδελφοι

Η πολυεθνική Lafarge συνεχίζει για 25ο μήνα την εφαρμογή του σχεδίου ομαδικών απολύσεων που αποφάσισε στις 25-3-2013.

Μετά και τις τελευταίες απολύσεις που πραγματοποίησε την 1η Απριλίου έχει αφήσει ουσιαστικά χωρίς φύλαξη το εργοστάσιο, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο τόσο η ασφάλεια του εργοστασίου αλλά και των 8 συναδέλφων που απέμειναν στη φύλαξη, από πιθανές κακόβουλες ενέργειες, ιδίως τις νυχτερινές ώρες.

Επειδή ο πολύμηνος αγώνας μας για την ακύρωση ΟΛΩΝ των απολύσεων και την επαναλειτουργία του εργοστασίου προϋποθέτει, ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ, να το διαφυλάξουμε «ζωντανό», το Δ.Σ. του σωματείου μας από το βράδυ της 1ης Απριλίου έχει ήδη οργανώσει ομάδες ενίσχυσης της φύλαξης του.

Σε πρώτη φάση η ενίσχυση της φύλαξης αφορά στις νυχτερινές ώρες από 8 το βράδυ μέχρι 7 το πρωί, σε καθημερινή βάση και σε δύο ομάδες (8 έως 1 και 1 έως 7) ανάλογα με την δυνατότητα των συμμετεχόντων.

Καλούμε λοιπόν ΟΛΑ τα μέλη του σωματείου μας να ενισχύσουν αυτήν την πρωτοβουλία.

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ

ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου