* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Κάλεσμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ Στη Συγκέντρωση Αλληλεγγύης Στους Πρόσφυγες, Τετάρτη 20/4

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ΠΕΝΕΝ, του Συλλόγου Υπαλλήλων ΝΑΤ, του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Καπνοβιομηχανίας «ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ» και άλλων εργατικών σωμματείων, δημοτικών κινήσεων, της ΚΕΕΡΦΑ και του "Συντονισμού για το προσφυγικό μεταναστευτικό σωματείων και συλλογικοτήτων", στηρίζει και συμμετέχει στην ανοιχτή εκδήλωση την Τετάρτη 20 Απρίλη στις 6.30 μμ, στην Πύλη Ε2 στο Λιμάνι του Πειραιά.

Καταδικάζει την απόφαση της διοίκησης του ΟΛΠ που με την ανοχή - έγκριση της κυβέρνησης απαγορεύει τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης στους πρόσφυγες στο χώρο του λιμανιού. Ο στόχος είναι να διώξουν τους πρόσφυγες από το λιμάνι μέχρι το Πάσχα για να το δώσουν "καθαρό" στη Cosco. Η απαγόρευση της συγκεκριμένης εκδήλωσης και κάθε εκδήλωσης δεν θα περάσει!

Η εκδήλωση στις 20 Απρίλη είναι η συνέχεια των αγώνων μας για αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, για να σταματήσουμε τη ρατσιστική συμφωνία ΕΕ - Ελλάδας - Τουρκίας, για να διώξουμε από το Λιμάνι το ΝΑΤΟ, τη Frontex, τη Cosco, τη τρόικα και τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, για να σταματήσουμε τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και το πόλεμο στη Μ. Ανατολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου