* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Κάλεσμα Της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σε Αντιφασιστική Συγκέντρωση Στον Πειραιά, Παρασκευή 8/4

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ Χ.Α. ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Όχι στη ρατσιστική σύναξη της Χρυσής Αυγής


Για μια ακόμα φορά η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει τον ρόλο του μαντρόσκυλου του συστήματος. Στόχος της να περάσει η πολιτική της ΕΕ, του Γιούνκερ και της Μέρκελ, του Τσίπρα και του Ερνοτγάν!! Ρίχνει ρατσιστικό δηλητήριο, φωνάζει και απειλεί βάζοντας στο στόχαστρο τους πρόσφυγες, τα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων, των βομβαρδισμών, της ατέλειωτης δυστυχίας.

Για την Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει πόλεμος, ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ κλπ. Φροντίζει σε αγαστή συνεργασία με το κράτος και τις δυνάμεις καταστολής, όπως στα γεγονότα της Χίου, να υλοποιείται η αντιμεταναστευτική πολιτική τους.

Αυτός ήταν είναι και θα είναι ο βρώμικος δολοφονικός ρόλος της ναζιστικής συμμορίας. Κυνηγάνε τους φτωχούς και αδύναμους για να περάσουν την πολιτική των ισχυρών, των αφεντικών και των ιμπεριαλιστών. Άξιος ο μισθός τους!!!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έχει τεράστια πολιτική ευθύνη για αυτές τις εξελίξεις. Υπέγραψε και εφαρμόζει με την βία την κατάπτυστη ρατσιστκή συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας. Σήμερα στέλνει τελεσίγραφα στους πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά ότι πρέπει να αποχωρήσουν, επιβάλλει την αστυνομοκρατία, επιτίθεται στο κίνημα αλληλεγγύης όπως έκανε με μέλη του Συντονισμού για το προσφυγικό την ίδια στιγμή που θέλει να ιδιωτικοποιήσει το λιμάνι. Ανοίγει μ' αυτό τον τρόπο τις ορέξεις των φασιστών της Χ.Α, που αποτελεί το μακρύ βρώμικο εγκληματικό χέρι των δυνάμεων καταστολής και κάθε κυβέρνησης και της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

Το εργατικό και λαϊκό κίνημα θα απαντήσει όλο και πιο αποφασιστικά στην αντιδραστική επίθεση. Στρέφει τα βέλη του ενάντια στους πραγματικούς ένοχους. Το ΝΑΤΟ, την ΕΕ, τους ιμπεριαλιστές, το κεφάλαιο, τον ρατσισμό και τους φασίστες υπηρέτες τους!! Εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στους πρόσφυγες, μαζί με τον ελληνικό λαό, που ξέρει από προσφυγιά και φτώχεια και για αυτό απομονώνει τους φασίστες και την δράση τους.

Καλεί σε αντιφασιστική συγκέντρωση την Παρασκευή 8/4 ενάντια στην προσπάθεια των νεοναζί της Χρυσής Αυγής για σύναξη ρατσιστικού μίσους στους δρόμους του Πειραιά. Δεν θα αφήσουμε τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν να οργανώσουν πογκρόμ απέναντι στους πρόσφυγες! Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι και μαζί τους παλεύουμε για να μην εφαρμοστεί η ρατσιστική συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, να ανοίξουν τα σύνορα,να έχουν δικαιώματα οι πρόσφυγες, αξιοπρεπείς συνθήκες επιβίωσης χωρίς στρατόπεδα συγκέντρωσης, να φύγει το ΝΑΤΟ και η Frontex από το Αιγαίο, να να γίνουν μαζικές προσλήψεις στους δήμους, τα νοσοκομεία, τα σχολεία..


Παρασκευή 8/4 5μμ Πλατεία Κοραή
Προσυγκέντρωση 4.30μμ ΗΣΑΠ Πειραιά

Κυριακή 12.00 μπροστά στην Frontex

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου